Minden rövidlátó kismamát megcsászároznak? Vagy ez mástol is függ?
Figyelt kérdés
2009. febr. 2. 14:25
1/5 anonim válasza:
Nem feltétlen, szemorvos véleményét érdemes kikérni ez ügyben.
2/5 anonim válasza:
attól függ milyen mértékben rossz a szemed. én is rövidlátó vagyok, és ha semmi nem jön közbe, természetes szülésem lesz
3/5 anonim válasza:
Én is rövidlátó vagyok, de természetesen szültem. Mondjuk nem olyan erős a dioptriám. Inkább azoknak van esélyük a császárra, akiknek nagyon rossz a szemük, vagy műtötték a szemüket a közelmúltban.
4/5 anonim válasza:
Erősen rövidlátó vagyok, és szülés előtt elmentem egy retinavizsgálatra (én az Ofotértben csináltattam a szemorvossal, ahová 15 éve járok, de rendelőintézetben is lehet). Az, hogy szülhetsz-e hüvelyi úton, az nem a dioptriától függ, hanem a szem általános állapotától, főleg a retinától. Ha gond lenne vele, akkor nemcsak a szülés lenne veszélyes, hanem bármikor leválhatna erőfeszítés hatására, ha nincs gond, akkor ugyanúgy szülhetsz, mint akinek nincs szemproblémája.
5/5 anonim válasza:
Ez így igaz,én császárral szülten a szemem miatt, és nemrég kiderült feleslegesen!
7 hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!