Szülni akarok! Mikor fogok már? Ki van igy?
Figyelt kérdés
39 hetbe leptem de semmi. Mar setaltam, takaritottam, minden olyat amit elozoleg csak kimeletesen tettem meg. Josloim vannak kb 2 hete, tompa alhasi fajdalmam is. Az orvos elmondasa szerint szepen lent van a baba mar iranyba (ezt multhet penteki diagnozis)2013. júl. 3. 09:36
11/12 anonim válasza:
Én is a 39. hétben vagyok, nekem is már kb a 30. héttől mondták, hogy fejjel lefelé van. A hasam is már annyira leszállt, ennél lejjebb már nem is lehetne. De hát a baba tudja, nehéznek nehéz, de első baba és azért félek is a szüléstől. Úgy vagyok vele, az a legbiztosabb, ha magától szépen megindul, és szépen tágulok - hát álmodozni lehet!
12/12 A kérdező kommentje:
Melyik korhazba fogtok szulni? En az Istvanba!
2013. júl. 4. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!