Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen árban mozognak az egy...

Milyen árban mozognak az egy ágyas szobák általában?

Figyelt kérdés

Első babánkat várjuk, és komolyan fontolóra vettük, hogy egy ágyas szobát válasszunk. De nem ismerjük ennek az anyagi vonzatát... Esetleg vannak ilyen jellegű tapasztalatok? Kifejezetten érdekelne a Margit Kórház tarifája, de más kórházé is tökéletes, az is kiváló kiindulási alap.

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 1. 22:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Felhívtam ma a kórházat, hogy megérdeklődjem, hogyan megy a szobával kapcsolatos igény jelzése.

Mondták, hogy amikor bekerülök, szólni kell, és ha van szabad szoba, akkor jól jártam majdnem. Mert ha a mellettem fekvő kismama is jelzi, hogy neki is kell, és ő előbb szül, akkor már pechem van, mert ő szült előbb, övé a szoba. Tök mellékes, hogy én szóltam-e előbb, vagy sem.

Egyelőre 6000 Ft/éj, de várhatóan augusztustól 12 000 Ft/éj lesz. Egyelőre ebben még bizonytalanok, így nem mertek fix árat mondani. Hátha esetleg ez valakinek egy kis segítség. :)

Köszönöm a válaszokat mindenkinek! És jó babázást, jó pocakosodást Kívánok külön-külön mindenkinek!

2013. júl. 2. 22:00
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a Margitban szülök július végén. (Remélem addig nem emelnek!)Előtte (4 éve) a Péterfyben 7000 Ft/nap, de nekem nagyon megérte. Én nagyon igényeltem, hogy a férjem majdnem egész nap ott legyen. A külön zuhanyzó és WC pedig megváltás volt. A Margitban amúgy is csak ablakon át láthatja. Majd írok, hogy mi volt. Jó babavárást!:-)
2013. júl. 3. 09:49
 13/15 A kérdező kommentje:

Kedves 12.!

Nagyon szépen köszönöm az infókat előre is! Könnyű, gyors szülést kívánok, és jó babázást, jó egészséget! Remélem, sikerül kifognod egy egyágyasat és még jó árban!

2013. júl. 3. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Bajcsy kórház Bp. 14e Ft/éj az egyágyas alapítványi, de van nem alapítványi egyágyas is, 7e Ft/éj a kétágyas alapítványi akkor is, ha egyedül vagy benne (de ugye lutri, hogy lesz-e valaki melletted, vagy nem). 1 ágyasban apa (vagy más hozzátartozó) is bent aludhat veled.
2013. júl. 4. 21:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

A szabad hellyel kapcsolatban... szerintem ez pénz kérdése. Tavaly szeptemberben szültem, nem volt szabad alapítványi, hiába kérdeztem a szülésznőt. Majd teljes mértékben hálából adtam neki 10e Ft-ot a szülés után a 2 órás megfigyelés alatt, és láss csodát, egyből volt szabad 2 ágyas szoba, ahol végig egyedül voltam, ráadásul a legközelebb volt a csecsemősökhöz.

Tehát, ha azt mondják majd, hogy nincs, akkor diszkréten pénzzel is próbálkozhatsz.

Én jól meglepődtem, mert tényleg nem azért adtam a pénzt, elfogadtam, hogy nincs üres szoba most.

2013. júl. 4. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!