Milyen árban mozognak az egy ágyas szobák általában?
Első babánkat várjuk, és komolyan fontolóra vettük, hogy egy ágyas szobát válasszunk. De nem ismerjük ennek az anyagi vonzatát... Esetleg vannak ilyen jellegű tapasztalatok? Kifejezetten érdekelne a Margit Kórház tarifája, de más kórházé is tökéletes, az is kiváló kiindulási alap.
Köszönöm a válaszokat!
Megvannak az előnyei is az egyágyasnak, de én nem mernék belemenni, kivéve, ha apuka folyamatosan bent van.
Már szülés után olvastam valahol, talán épp itt gyakorin, hogy a friss császáros anyuka trombózist kapott az egyágyasban, már halva találták meg. Nagyon megviselt, amikor olvastam, sokszor zavaró tényleg, ha mások is vannak, de 1. nálunk pl. ki kellett menni a folyosó végére, ha látogató jött, 2. mindenki a babájával volt elfoglalva, tehát keveset számított, hogy hányan vagyunk. De ha baj lett volna, rögtön van kihez szólni, vagy észreveszik azonnal, hogy gond van.
Szerintem tényleg csak akkor válaszd, ha valaki mindig bent tud lenni veled.
Oh, az szuper! Bevallom, én olyan 15 000 Ft körüli, illetve feletti összegre mertem volna saccolni.
Augusztus 21.-re vagyok kiírva, és sajnos, ezzel együtt az orvosom (Mihályi dr.) szabadságon lesz, így marad az orvosom tanácsa: szerinte, mindenki profi és szakértő, így javasolta, ne kérjek fel senkit, bárkire mer bízni. Mondtam is neki, hogy lássa, vakon bízok benne, megfogadom a tanácsát.
Mi is egyébként azért szeretnénk egyágyasat, hogy az apuka bejöhessen, babázhasson szabadon. Ha lenne egyéb lehetőség, hogy valahol személyesen is láthassa, megfoghassa, nem csak ajtón keresztül, akkor azt választanánk, de így ez az egy lehetőség van. Illetve bevallom, megnyugtat, hogy egy zárható kis "zárkám" lenne, ahol a kutya sem zavar. Bár biztos nehéz lesz társaság nélkül, de inkább társaság nélkül, mint rossz közegben.
Kedves 2.!
Megbeszéltük apukával, hogy ő akkor kiveszi az apasági szabadságát, így benn tud lenni addig, amíg csak engedik. Ezen kívül még marad szabadsága, így utána is még tud egy kicsit otthon lenni. Csak azt nem nagyon szeretnénk, hogy ezen a látogatási lehetőségen felbuzdulva, a nagyszülők túlzásba esve, beüljenek egész napra. (nem mintha nem szeretnénk őket, de igazából azért vennénk igénybe ezt a lehetőséget, mert első baba és szeretnénk minden elérhető lehetőséggel élni, hogy minél többet együtt lehessünk. És ennyi kiadás még beleférne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!