Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen árban mozognak az egy...

Milyen árban mozognak az egy ágyas szobák általában?

Figyelt kérdés

Első babánkat várjuk, és komolyan fontolóra vettük, hogy egy ágyas szobát válasszunk. De nem ismerjük ennek az anyagi vonzatát... Esetleg vannak ilyen jellegű tapasztalatok? Kifejezetten érdekelne a Margit Kórház tarifája, de más kórházé is tökéletes, az is kiváló kiindulási alap.

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 1. 22:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Márciusban szültem császárral a Margitban, első éjszaka nem volt szabad egy egyágyas sem, akkor a 6 ágyas császáros szobában voltam, másnap mehettem az egyesbe. 6000 egy éjszakára. Azért volt jó, mert ahhoz volt saját fürdő, és csak ketten voltunk a babámmal és bárki bejöhetett, de amikor egyedül voltam nagyon rossz volt. Senkihez nem szólhattam...de ez egyénfüggő. :) meglátjuk mi lesz a következőnél. Mikorsszûlsz és kinél?
2013. júl. 1. 22:45
 2/15 anonim ***** válasza:
50%

Megvannak az előnyei is az egyágyasnak, de én nem mernék belemenni, kivéve, ha apuka folyamatosan bent van.

Már szülés után olvastam valahol, talán épp itt gyakorin, hogy a friss császáros anyuka trombózist kapott az egyágyasban, már halva találták meg. Nagyon megviselt, amikor olvastam, sokszor zavaró tényleg, ha mások is vannak, de 1. nálunk pl. ki kellett menni a folyosó végére, ha látogató jött, 2. mindenki a babájával volt elfoglalva, tehát keveset számított, hogy hányan vagyunk. De ha baj lett volna, rögtön van kihez szólni, vagy észreveszik azonnal, hogy gond van.

Szerintem tényleg csak akkor válaszd, ha valaki mindig bent tud lenni veled.

2013. júl. 1. 23:00
 3/15 A kérdező kommentje:

Oh, az szuper! Bevallom, én olyan 15 000 Ft körüli, illetve feletti összegre mertem volna saccolni.

Augusztus 21.-re vagyok kiírva, és sajnos, ezzel együtt az orvosom (Mihályi dr.) szabadságon lesz, így marad az orvosom tanácsa: szerinte, mindenki profi és szakértő, így javasolta, ne kérjek fel senkit, bárkire mer bízni. Mondtam is neki, hogy lássa, vakon bízok benne, megfogadom a tanácsát.

Mi is egyébként azért szeretnénk egyágyasat, hogy az apuka bejöhessen, babázhasson szabadon. Ha lenne egyéb lehetőség, hogy valahol személyesen is láthassa, megfoghassa, nem csak ajtón keresztül, akkor azt választanánk, de így ez az egy lehetőség van. Illetve bevallom, megnyugtat, hogy egy zárható kis "zárkám" lenne, ahol a kutya sem zavar. Bár biztos nehéz lesz társaság nélkül, de inkább társaság nélkül, mint rossz közegben.

2013. júl. 1. 23:09
 4/15 A kérdező kommentje:

Kedves 2.!

Megbeszéltük apukával, hogy ő akkor kiveszi az apasági szabadságát, így benn tud lenni addig, amíg csak engedik. Ezen kívül még marad szabadsága, így utána is még tud egy kicsit otthon lenni. Csak azt nem nagyon szeretnénk, hogy ezen a látogatási lehetőségen felbuzdulva, a nagyszülők túlzásba esve, beüljenek egész napra. (nem mintha nem szeretnénk őket, de igazából azért vennénk igénybe ezt a lehetőséget, mert első baba és szeretnénk minden elérhető lehetőséggel élni, hogy minél többet együtt lehessünk. És ennyi kiadás még beleférne.)

2013. júl. 1. 23:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Jánosban ha jól tudom 7000/éj körül van. Ha végre oda jtuok én szerintem egy ágyasban szeretnék majd lenni úgy hogy apuka is ott legyen velünk.
2013. júl. 1. 23:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Meg tudlak érteni. Bár azzal érdemes mindig számolni, hogy ezek szobák nem mindig szabadok. Én is abban reménykedem, hogy akkor lesz szabad szoba.
2013. júl. 1. 23:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, a 4. írásodra: úgy a legszuperebb! :) Jó babázást, sok boldogságot, egészséget kívánok nektek! És totál megértem, amit a nagyszülőkről írsz. :)
2013. júl. 2. 00:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Nálunk 20 ezer volt éjszakánként. Nagyon örülök, hogy ezt választottam, megőrültem volna, ha valaki ott van még rajtam kívül. Nekem nem volt egész nap bent a párom, de jól elvoltam.
2013. júl. 2. 00:46
 9/15 anonim ***** válasza:
István kórház 2011:10.000 ft/éj nekem mákom volt 1 szabad szoba pont volt,de mondták,hogy nagyon kikel fogni mert versengés van érte!nagyon kényelmes volt így apuka bent volt velem egész nap (szinte), más látogatói sem zavartak így , wc külön volt .Szóval nekem nagyon bejött és 2.szor is így csinálom ha lesz rá lehetőségem ,pedig akkor már nem lesz ott a férjem mindig, hisz itthon lesz a fiunkkal!Más társasága meg a beszélgetés nem hiányzott sőőőt!
2013. júl. 2. 09:44
 10/15 anonim ***** válasza:
Ma már nagyon figyelnek a császárosokra. Minden nap torna és minden reggel injekció. És azért gyakran megnézték hogy vagyok. De Apuka nem volt egész nap bent, pedig azt hittem úgy lesz, de nappal nagyon fáradt voltam, jó volt aludni. Baba is aludt majdnem egész nap, nem nagyon tudott mit csinálni, csak nézni minket. :D
2013. júl. 2. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!