Mi történik a kórházban miután beérsz?
Figyelt kérdés
Milyen vizsgálatok vannak szülés előtt?2013. jún. 29. 14:26
1/4 anonim válasza:
Én 4 napja szültem. Elfolyt a magzatvizem, bementünk, fél óra CTG, méhszájvizsgálat. Beküldtek a szülőszobára, óránként nézték a méhszájat, 8 óra után kaptam antibiotikumot, majd beöntés, Oxitocin. És már szültünk is :) Utána kitisztították a méhemet, összevarrtak. Röviden ennyi :)
2/4 anonim válasza:
2 éves szültem most várom a másodikat, beértünk megvizsgáltak mondták hogy 2 újjnyi a tégulásom, betettek a vajjúdóba ott fél óránként jött valaki aki megvizsgált hogy mennyit tágultam, amikor már teljesen kitágultam és kezdett eltünni a méhszáj akkor vittek burokrepesztésre, utána szülőszoba ott vártunk még majd egy órát (ez mindenkinél más ki mennyire tágul) eltünt a méhszáj akkor jött a kitolás közbe végig ctg, meglett a baba akkor vizsgálta hol szakadt kipucoltak összevarrták a gátsebet. Kb ennyi volt
3/4 anonim válasza:
Nekem nem folyt el a magzatvizem, csak fájásaim voltak. Beértünk, átöltöztem a hálóingembe. Az ügyeletes doki megvizsgált, aztán ő és a szülésznő elkérték a papírjaimat, kérdeztek néhány dolgot, felvették az anamnézist, aztán ctg- re kötöttek. Volt szabad szülőszoba, úgyhogy a férjem rögtön velem is lehetett. A kórházból felhívták az orvosomat, én meg szépen vajúdhattam:)
4/4 anonim válasza:
Hát, nálunk ez úgy nézett ki, hogy délelőtt voltunk benn a kórházban nst+amnion. Ott már nyílt a méhszáj, és visszahívtak délutánra. Akkor csak egy ctg volt, a doki az alapján már mondta, hogy innen már nem megyünk el. Adatfelvétel, majd öltözés, beöntés (borotválás akinek kell), aztán WC, tusolás, majd szülőszoba. Ott kaptam egy branült a karomba a biztonság kedvéért, néha volt méhszáj vizsgálat, aztán burokrepesztés és baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!