Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenkinél egyböl látszott a...

Mindenkinél egyböl látszott a szülés utän, hogy kire hasonlít a baba? Vagy csak jóval késöbb.

Figyelt kérdés
Vagy valami családi vonás egy hosszabb lábujj vagy ilyesmi.Itt arra gondolok amikor mëg csak pár napos a pirinyó...:D
2009. okt. 14. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

A mi kisfiunk is tiszta apja már a szülést vezető orvos is mondta miután letisztogatták.

Már 3 hónapos de olyanok az apjával mint két tojás.

A szája viszont állítólag az enyém...:)

2009. okt. 15. 12:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is tiszta apja mikor megszületett még az újját is úgy tartotta mint az apja szokta meg úgy is néz ha mérges...

Hát igen én ott sem voltam 8 ))))

2009. okt. 15. 14:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk volt, amiben apára hasonlított, volt amiben rám.

2-3 hetes korában már a férjem apukájára hasonlított.

Fél évesen úgy senkire sem hasonlított igazán.

10 hónapos korától rám hasonlított jobban, most 19 hónaposan pedig férjem és én vegyesen:)

2009. okt. 15. 15:56
 14/16 anonim ***** válasza:

7 hónapos a kisfiam, de (kicsit szégyellem) én a mai napig nem tudom eldönteni, kire hasonlít.

A kis buksiján van egy anyajegy, ahogy nekem és apukámnak is. :)

Eddig a legtöbben azt mondták, hogy rám hasonlít.

2009. okt. 15. 19:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez a hasonlítás dolog ez úgy,hogy letisztuljon teljesen kb.2,5-3 éves korukra alakul ki,mert addig rengeteget változnak.Az én kislányom is megszületett mindenki mondta tiszta apja kb. 1 éves kora körül mindenki mondta,hogy hát inkább rám hasonlít,2 éves kora után átváltozott anyósommá és azóta pont olyan haja,szeme,mozdulatai,mimikája mindene.Ugyanezt figyeltem meg a keresztgyerekeimen is kis korukban egész másra hasonlítottak mint most 4-5 évesen.
2009. okt. 16. 08:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

A mi kis fiunk már 24. heti 4D UH-n is tiszta apja volt. Mikor megszületett mondták is a kórházban, hogy ezt a gyereket el sem lehetett volna cserélni, mert kiköpött apja :) Most 2 és fél hós, egyedül abban hasonlít rám, hogy kék a szeme, a többiben teljesen az apja. Nem rég költöztünk ide ebbe a faluba, a párom itt nőtt fel, engem ugye senki sem ismer. Sok olyan eset volt már, hogy megkérdezték (főleg az idősebbek) hogy kinek a menye vagyok, hol lakunk stb, de ahogy benéztek a babakocsiba egyből tudták, hogy ki a párom :)

2009. okt. 16. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!