Mindenkinél egyböl látszott a szülés utän, hogy kire hasonlít a baba? Vagy csak jóval késöbb.
Szia!
A mi kisfiunk is tiszta apja már a szülést vezető orvos is mondta miután letisztogatták.
Már 3 hónapos de olyanok az apjával mint két tojás.
A szája viszont állítólag az enyém...:)
Szia!
Nálunk is tiszta apja mikor megszületett még az újját is úgy tartotta mint az apja szokta meg úgy is néz ha mérges...
Hát igen én ott sem voltam 8 ))))
Szia!
Nálunk volt, amiben apára hasonlított, volt amiben rám.
2-3 hetes korában már a férjem apukájára hasonlított.
Fél évesen úgy senkire sem hasonlított igazán.
10 hónapos korától rám hasonlított jobban, most 19 hónaposan pedig férjem és én vegyesen:)
7 hónapos a kisfiam, de (kicsit szégyellem) én a mai napig nem tudom eldönteni, kire hasonlít.
A kis buksiján van egy anyajegy, ahogy nekem és apukámnak is. :)
Eddig a legtöbben azt mondták, hogy rám hasonlít.
Szia!
A mi kis fiunk már 24. heti 4D UH-n is tiszta apja volt. Mikor megszületett mondták is a kórházban, hogy ezt a gyereket el sem lehetett volna cserélni, mert kiköpött apja :) Most 2 és fél hós, egyedül abban hasonlít rám, hogy kék a szeme, a többiben teljesen az apja. Nem rég költöztünk ide ebbe a faluba, a párom itt nőtt fel, engem ugye senki sem ismer. Sok olyan eset volt már, hogy megkérdezték (főleg az idősebbek) hogy kinek a menye vagyok, hol lakunk stb, de ahogy benéztek a babakocsiba egyből tudták, hogy ki a párom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!