Ha odajársz orvoshoz, akkor kérdezd meg tőle... biztos tud valami hasonló helyet, vagy azt ahová ő megy. Gondolom!
2013. jún. 26. 22:59
2/12 A kérdező kommentje:
Ő dolgozik államin kórházban is,de pont azért választottam a Telkit,mert szerettem volna elkerülni azt..
2013. jún. 26. 23:00
3/12 anonim válasza:
Nézd meg a Maternity-t. Még az ilyen magánkórház, de mégsem olyan durva árakkal, mint a Rose.
2013. jún. 26. 23:56
4/12 anonim válasza:
A pénz elveszi az önállóságot?
2013. jún. 27. 08:16
5/12 anonim válasza:
Az orvosod biztosan tud segíteni, vagy lehet, hogy ő is bedolgozik majd valamelyik másik magánkórházban.
2013. jún. 27. 08:38
6/12 anonim válasza:
Én szerencsére még ott szülhettem néhány hete, megértem, hogy oda mentél volna. A Maternityt javaslom én is, voltam is ott, sajnos nem szülés, hanem vetélés utáni műtét miatt, így emléknek nem jó, de tudom ajánlani, hisz rendesek voltak és szakmailag is jó volt az orvos. Bátran menj oda!
2013. jún. 29. 20:36
7/12 anonim válasza:
Karoly robertbe es a maternitybe is vihered a sajat orvosodat szulni. Kerdezz ra az orvosodnal, es a klinikakon is.
2013. jún. 30. 10:42
8/12 anonim válasza:
A Róbert lehet, hogy olcsó, de nem is igazi magán kategória.
2013. júl. 1. 01:01
9/12 anonim válasza:
En aug vegen szultem volna a Telkiben.
A dokim miatt a Robert es az Istvan korhaz johet szoba, de az Istvan sztk, oda nem szivesen mennek, a Robertben meg ugyanaz a szolgaltatas dragabbra jon ki, mint a Telki lett volna. Van ugyan tartalek, de meg nem tudtam donteni :(
2013. júl. 15. 07:39
10/12 anonim válasza:
A Róbert az egy fizetös állami kórház,a WC a folyosó végén! Extra gáz!
Rose,meg baromira drága,és az árak nincsenek köszönö viszonyban a szolgáltatással.
maternity- széthajszolt növérek,orvosok,és ez érzödik...
talán ha egy állami kórházba mennél,fizetös szobába,az lehet,h a megoldás... ?
Pár pár napot mindenhol kibir az ember a többi pénzt meg magatokra költöd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!