Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » EDA-val vagy császárral szült...

EDA-val vagy császárral szült anyákat miért nézik le?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 21:47
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. Senkit nem nézek le, mindenkinek a saját döntése. Nekem szerencsém volt, mert gyorsan lement, és nem volt szükségem fájdalomcsillapítóra, de ha hosszú órákon keresztül tartott volna, biztosan kérek, mert borzalmasan fájt. Így viszont megúsztam, de ennek csak örülök, viszont semmi gond nincs azzal, ha valaki kér, mert szenved.
2013. jún. 26. 10:20
 12/28 anonim ***** válasza:
53%
Nekem tökmindegy, hogy ki mivel szül. Azt viszont nem szeretem, amikor valaki egyértelműen állást foglal, hogy biztosan a hüvelyi, vagy biztosan a császár a jó, úgy, hogy még egyiket sem próbálta. Van, akinek az egyik jobb, van akinek a másik. Szerintem egyik sem nászmenet. Ezért nem értem a kívánságcsászárosokat sem. Egy rosszul sikerült szülés után igen, de amúgy honnan tudhatja ő előre, hogy majd neki melyik lesz jó? Na mindegy. Lepontozás?
2013. jún. 26. 12:05
 13/28 anonim ***** válasza:

Akik Eda-val szülnek azért nézik le, mert nem bírja a fájdalmat , nem szenved meg a gyerekért mikor a másik anélkül szült.

Császárosook közül nem mindet nézik le. Ahol élet múlik azt nem. De aki kényelemből császároz azt igen.

2013. jún. 26. 12:11
 14/28 anonim ***** válasza:

Igazad van, nem tudhatja, melyik lesz számára jobb. Szóval nem "tutira megy", csak megítéli, ő mit tart jobbnak. Ennyi.

Kedves utolsó!! Akit kérésre császároznak, azt Te miért is nézed le? Várom tudományos elemekkel alátámasztott válaszod, miért rosszabb/lenézendőbb a (kért) császár!

2013. jún. 26. 17:50
 15/28 A kérdező kommentje:

13-as

Erre gondolok én is... ha nem is mondja ki mindenki de tényleg ez van. Nem kell ezt külön kifejteni.

2013. jún. 26. 18:31
 16/28 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Én nem lenézem őket, csak véleményem van róluk. És nem minden császárosról félreértés ne essék, hanem arról aki kéri noha nem múlik rajta emberélet! Aki gyermeket akar, élje végig a szülés pillanatait, ennél szebb dolog a világon nincs mégha akkor abban a pillanatban nem is érzi úgy az ember. Félnek a fájdalomtól, pedig több ismerősöm kinek része volt mindkét fajta szülésben (császár a nyakra tekeredett köldökzsinór miatt volt a másodiknál), mondták hogy könnyebb a természetes szülés, hamarabb felépültek. A gyógyulás sokkal lassabb mint a sima szülésnél.
2013. jún. 27. 12:25
 17/28 anonim ***** válasza:
Akkor még mindig nem értem 13-as! Ha a te ismerőseid is azt mondják, hogy könnyebb a hüvelyi szülés, és a császár 'csak' a baba számára biztonságosabb (ez így van, kár vitatkozni), akkor miért is nézik le azt a nőt, aki inkább bevállalja a nagyobb fájdalmat, hogy a babája még nagyobb biztonságban legyen? Na?
2013. jún. 27. 16:47
 18/28 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne biztonságba az a baba aki természetes úton születik?! :D Aki szándékosan császároztatja meg magát az azért van mert fél a szüléstől..
2013. jún. 27. 16:52
 19/28 anonim ***** válasza:
A baba számára biztonságosabb a császáros szülés, de közben a babát megfosztják a hüvelyi szülés számos pozitív hatásától: hasznos baktériumok, bizonyos hormonok felszabadulása, fokozatos átmenet a benti és kinti élet között. Szóval hosszú távon azért nem feltétlen a császár a jobb a babáknak. Persze most lehet méltatni azt, aki a császármetszést indikáció nélkül, de a baba érdekében vállalja, de lássuk be, nem ez a leggyakoribb oka annak, ha valaki kéri a császármetszést.
2013. jún. 27. 16:57
 20/28 anonim ***** válasza:
Leggyakoribb ok a félelem..de kár vitatkozni olyan dolgon mikor mindketten pont az ellenkezőjét valljuk 100%-osan.
2013. jún. 27. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!