Mit jelent pontosan az hogy nem lehet CSAK császárral szülni?
Figyelt kérdés
Én császárral szeretnék, egy percig sem szeretnék nyomni, egészségügyi problémáim vannak.2013. jún. 21. 11:12
1/8 anonim válasza:
Ezt hol hallottad, hogy érted?
Nekem egészségügyi okból programozott császárom volt. Előkészítettek a műtétre és kivették a babát. Nem indítottak, nem vajúdtam egyáltalán.
2/8 anonim válasza:
A kitolási szakig nem szoktak eljutni, természetesen. De sokszor megteszik, hogy elkezdik a vajúdást, hogy megfelelő anyagok felszabadulásával jelezzék a babának, hogy jön a születés. A vajúdás elejét meg szokták hagyni egyes helyeken, jó hatással van a babára. Változó, hol-mi a szokás. A kitolásig nem várnak, természetesen, hisz nem véletlenül van beterezve a császár.
3/8 A kérdező kommentje:
Olvasgattam itt, és egy válaszíró oda írta hogy nem lehet csak császárral szülni... én sem értem, ezért tettem fel a kérdést!
2013. jún. 21. 11:17
4/8 anonim válasza:
Ha orvosi indokod van rá, akkor úgysem hagyják.
5/8 anonim válasza:
Van olyan igen amikor egy percig se nyomsz és nem is vajúdsz, programozott császárnak hívják. Amikor olyan orvosi eü indoka van a császárnak ami miatt nem is hagyják hogy vajúdni kezdj. Nekem mélyen fekszik a lepény rálóg a méhszájra egy jó darabon így egy adott időpontban kiveszik a babámat. Elejétől így volt a lepény és sajnos nem is ment feljebb. Így nem tudom megszülni és vajúdnom is veszélyes lenne mert leválhat a lepény.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, nekem gerinc problémám van!
2013. jún. 21. 11:22
7/8 anonim válasza:
Akkor nem hagynak vajúdni. Ez a dolog attól függ, mi a programozott császár oka. Nekem lehetett vajúdni, csak kitolni nem.
8/8 anonim válasza:
-6-7-10 dioptriás látásnál, már van programozott császármetszés nekem is az lesz.
Mert könnyen megvakulsz, ha erőlködnöd kell, nálam ez az indok.
Előre megbeszélem az orvossal, hogy nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy egy gyorslefolyásúnak ígérkező szülés meginduljon, és abból már ne lehessen császárt csinálni.
Külföldön és itt is celebek választják- pénzért minden van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!