Ha a 3. gyerekem császárral születne lehetne kérni hogy elkössék a petevezetékeimet? Ezt is a szülés-nőgyógyász végzi? Ingyenes?
Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 08:38
1/10 anonim válasza:
Ha azzal születne, lehetne kérni, de emiatt, etikailag nem császároznak, vagy nagyon sok pénzért!Én a 4. gyermekemet vártam, mikor megkérdeztem az orvost.Ő mondta ezt...Úgy reagált, hogy ne akarjak műtétet, szüljem meg a babát természetes úton, neki is jobb az..:) Az elkötés az komplett hasi műtét, plusz a szervezetednek a császár is egy beavatkozás, így a gyógyulási szakasz is elhúzódik.Szerintem szülj természetes úton, ha van rá lehetőséged, és utána gondolkozz az elköttetésen..:) Amúgy 70 ezer körül van az elkötés ára, pontosan én sem tudom..:)Egyébként a lányom(4.gyermek), most 2,5 hónapos..:)
2/10 A kérdező kommentje:
Az első baba normál úton született, a második farfekvés miatt lett császáros és itt a veszprémi kórházban ha már van egy császár akkor a következő is az...
2013. máj. 29. 09:37
3/10 anonim válasza:
Persze megcsinálják. Nekem még csak 1 gyerekem született császár lett, és megkérdezték, hogy elkössenek-e. Még a 3 gyerek se "kötelező".
4/10 anonim válasza:
Szia! Tévedés, nem nagy hasi műtét! Én 1 hónapja kérdeztem a dokimat. Laparoszkópiás műtét, pici lyukon keresztül végzi. Ő legalábbis. Megcsinálja, ha véletlenül császár lenne, de csak amiatt nem császároz.
5/10 anonim válasza:
Kedves utolsó...Lehet, hogy neked nem az!Azért ugye nem baj, hogy inkább az orvosnak hiszek, és nem beszélek rá senkit olyanra, ami laikusként olyan "könnyűnek" látszik!!!Anyukám kilyukadt gyomrát is laparoszkóppal műtötték, pici lyukon, 6 órán keresztül.Akkor az könnyű műtét?:S Na ne már!!!!!!!
6/10 anonim válasza:
Kérdező!Javaslatom szerint a következő tanácsadáson, vagy vizsgálaton kérd ki a doki(d) véleményét erről, mert itt rengeteg ember van, aki orvosnak hiszi magát, és csak téged bizonytalanítanak el..:) Ide sorolom, az ismiktől hallottam, barátnőmnek, szomszédomnak volt kategóriát is..:)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. máj. 29. 11:27
8/10 anonim válasza:
Kedves 5- ös válaszoló! Nem kell lehordani az embert mindjárt. Én arra értettem, hogy csak amiatt nem vágják fel az ember hasát. Legalábbis az én dokim ezt mondta, nem a hasamra ütöttem, és úgy válaszoltam. Én is tervezem, direkt ezért kérdeztem meg. Persze igazad van, hogy komoly műtét, nem arra vonatkozott a válaszom.
Ne haragudj, Kérdező, de nem tudtam szó nélkül hagyni!
9/10 anonim válasza:
Kérdező, ha biztosan császárod lesz, akkor a doki a császárral együtt megcsinálja ezt is. Külön kell írásban kérni, ha jól tudom. Nem kerül pénzbe így.
10/10 anonim válasza:
Első vagyok.......Ennek az infónak a tudatában, hogy biztosan császároznak, megcsinálják egyben a kettőt!Azt, hogy így kell-e fizetni érte, nem tudom..:)
4 gyermekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!