Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császár időpontjá...

Programozott császár időpontját kitűzhetik mondjuk 41+2re is?

Figyelt kérdés
Vagy azt mindenképpen mondjuk a 38. hét körül szokták csinálni? VAgy ez függ attól, hogy miért lesz császár?
2013. jún. 25. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
csaszart mindig a kiirt idopont elott csinaljak. 41+2re nem tuzheti ki, mert lehet h a baba 39+5nel megindul pl. a prog csaszarnak meg az a lenyege pont, h ne sima szulessel kezdodjon, vagyis ne vajudassal.
2013. jún. 25. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az első hozzászólóval. 41+2-re sokszor sima szülést se hagynak addig hordani... De ez is változó.

Am meg pont azért van hamarabb a prog császár amit előttem is leírtak. :)

Csak nem vmi dátum miatt gondoltál erre? :)

2013. jún. 25. 21:45
 3/8 A kérdező kommentje:
TEsóm még korai terhes, de biztos, hogy császárral fog szülni, még dokiával nem beszélt erről, mert karácsony utánra van kiírva. Mondta, hogy jólenne az újévben szülni- a nagy karácsonyi hajtás után! :)) Én már modntam neki, hogy ez biztos nem így fog menni!! :))) Én simán szültem 3x, fel sem vetődött a császár, így ebben a témában nem vagyok a toppon- de én is úgy gondoltam, hogy biztos kiírás előtt - főleg karácsony előtt megműtik majd, hogy már mindenki otthon ünnepelhessen! :)))
2013. jún. 25. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Jobb is :) Nagyon szép karácsonya lesz :)

Mondjuk annyiba lesz rossz h nehezebben fog mozogni. Tapasztalat császárom volt. IGaz nem progis.

De akkor is sokkal jobb lesz az ünnepeket már egész családként tölteniük :)

2013. jún. 25. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Én szegény gyereket sajnálom, túl közel lesz a szülinap a Karácsonyhoz.. :)

na de.. valóban nem engedik, hisz a lényeg, hogy ne induljon meg spontán

2013. jún. 26. 00:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Szetintem attól függ miért lesz prog. császár. Nekem első lányom faros volt és megvárták a kiírás napját és másnap császároztak, majd ikrekkel lettem terhes, ott is tervezve volt a csásázr, de várták hogy majd maguktól indulnak, nem így történt, kiírás előtt 2 nappal csak megcsászároztak, mert a doki nem akarta hogy túlvigyem őket.
2013. júl. 9. 08:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem a baba fekvése az ok, hanem orvosi ok van, tesómnak nagyon komoly autóbalesete volt- sajnos-nem részletezem- de elég komoly oka van, hogy nem szülhet sima úton. Kizáólag altatásos császárral, még gerincérzéstelenítéssel sem. :( Pedig első gyereke simán nagyon rövid idő alatt megszületett, sajnálja is nagyon, hogy most ez kimarad.

Még nem beszéltek erről dokival még, hogy mikor is legyen a nap- gondolom majd a végefele. :)))

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 10. 22:04
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem pontosan ezen a napon volt a császármetszésem:) Szóval, igen, simán!
2013. júl. 19. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!