Apás szülés? Pro és contra?
Szerintem anya és apa függő:)
Beszéljétek meg,és közösen döntsetek,ahány ház és annyi szokás:)
Pont a szülőággyal szemben ültették le egy székre.Végignézte, ahogy 14 órán keresztül turkálnak bennem (méhszáj vizsgálat, tágítás), ahogy folyik a magzatvíz, aztán a tágulási vérzés, ahogy 3-szor hányok, ahogy remegek a fájdalomtól és üvöltök, mert csak fél oldalra hatott az EDA, látta az ödémás p.mat. Amikor bújt a baba, a fejemnél volt, a doki mondta, hogy apukaaa, itt a feje, nézze meg, én meg: neeem! Úh azt nem látta szerencsére.
Engem nagyon zavart, hogy ezeket látta.
Nem változott meg a viszonyunk. Azt mondta, pár részt (gondolom a felsoroltakat) kihagyta volna.
14-es! 13-as vagyok.
Igen, komoly.
Jól esett volna, ha megpróbálja bennem tartani a lelket, ha fogja a kezem, de semmi...
Amikor odajött az ágyhoz , én meg félig ültem, megpróbáltam megfogni a kezét. Nem értem el. Ő pedig nem nyújtotta oda.
Egyetértek avval, egyéni, hogy milyen megoldást választanak a párok, és melyik a jobb nekik!
Ha egyik fél akarja az apás szülést, a másik nem, akkor van a probléma. De értelmes emberek lévén meg kell beszélni, és nem szabad haragudni a másikra, ha ő nem úgy képzeli el.
41 éves férfi vagyok.
Négy gyermekem van. Első házasságomból kettő és kettő a jelenlegiből. A nagyoknál is bementem volna, de akkoriban nem lehetett. Sőt, éjszakai szülés volt az első, még a kórházból is hazaküldtek, érdeklődjünk telefonon... 20 éve , Bajcsy kórház..
A második kettőnél jelen voltam (apás szülés volt). II. sz. SOTE szülészet. Nagyon nagy élmény volt! Feleségemnek is jobb volt, megnyugtatóbb.
Hozzáteszem, én nem undorodom sem a vértől, sem semmitől. Számtalan dolgot éltem meg életem során, nem holmi kocka vagyok, akinek az iroda és a lakás jelenti az univerzumot :-) Neki nem ajánlanám :-)
19-es vagyok ezt elfelejtettem :-)
A diktátor (részlet) 1:07-től szülési jelenet :-DD
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=znx..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!