Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés? Pro és contra?

Apás szülés? Pro és contra?

Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 12:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem anya és apa függő:)

Beszéljétek meg,és közösen döntsetek,ahány ház és annyi szokás:)

2013. jún. 25. 14:43
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
6-os vagyok.A szülés alatt már a kitolási szakaszban a szülésznő szólt a páromnak, hogy már itt a haja jöjjön nézze meg.Ő ment és megnézte. :D Semmilyen hatással nem volt ez az intim kapcsolatunkra. Azt mondja ez a természet rendje és, hogy milyen csodálatos, hogy erre képesek a nők.:) Nem csak a "szexpartnert" látja bennem hanem azt aki világra hozta a kislányát főleg, hogy ezt látta. :)
2013. jún. 25. 18:35
 13/20 anonim ***** válasza:
60%

Pont a szülőággyal szemben ültették le egy székre.Végignézte, ahogy 14 órán keresztül turkálnak bennem (méhszáj vizsgálat, tágítás), ahogy folyik a magzatvíz, aztán a tágulási vérzés, ahogy 3-szor hányok, ahogy remegek a fájdalomtól és üvöltök, mert csak fél oldalra hatott az EDA, látta az ödémás p.mat. Amikor bújt a baba, a fejemnél volt, a doki mondta, hogy apukaaa, itt a feje, nézze meg, én meg: neeem! Úh azt nem látta szerencsére.

Engem nagyon zavart, hogy ezeket látta.

Nem változott meg a viszonyunk. Azt mondta, pár részt (gondolom a felsoroltakat) kihagyta volna.

2013. jún. 25. 21:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Utolsó olyan, mintha nem a párodról hanem valami idegenről beszélnél.14 órán keresztül ült veled szemben egy széken?Most ez komoly?
2013. jún. 25. 23:07
 15/20 A Tengerész ***** válasza:
77%
Én ott voltam amikor a lányom született és jól ment minden, még röhögtünk is, nejem említette, hogy " a következőt vaze te szülöd", én meg mondtam, amikor a lányom véres eltorzult fejjel kint volt, hogy "kislányom de ronda vagy ki fog így feleségül venni?", rám is szólt a bába, hogy " Ilyet mondani erre a gyönyörű gyerekre!". Szóval teljesen rendben volt a dolog.
2013. jún. 26. 20:11
 16/20 anonim válasza:
Nálunk apa bent volt mind a két szülésnél :) a másodiknál már olyan rutinos és bátor volt,hogy ő vágta el a köldökzsinórt :D :D :D
2013. jún. 26. 21:38
 17/20 anonim ***** válasza:
A mi időnkben még nem volt ilyen lehetőség. Később, amikor vidékre költözve állatokat tartottam, és többször segítettem a disznó ellésénél, azt gondoltam, jobb is, hogy nem volt ilyen lehetőség.
2013. jún. 28. 18:17
 18/20 anonim ***** válasza:

14-es! 13-as vagyok.

Igen, komoly.

Jól esett volna, ha megpróbálja bennem tartani a lelket, ha fogja a kezem, de semmi...

Amikor odajött az ágyhoz , én meg félig ültem, megpróbáltam megfogni a kezét. Nem értem el. Ő pedig nem nyújtotta oda.

2013. jún. 28. 18:46
 19/20 anonim ***** válasza:

Egyetértek avval, egyéni, hogy milyen megoldást választanak a párok, és melyik a jobb nekik!

Ha egyik fél akarja az apás szülést, a másik nem, akkor van a probléma. De értelmes emberek lévén meg kell beszélni, és nem szabad haragudni a másikra, ha ő nem úgy képzeli el.

41 éves férfi vagyok.

Négy gyermekem van. Első házasságomból kettő és kettő a jelenlegiből. A nagyoknál is bementem volna, de akkoriban nem lehetett. Sőt, éjszakai szülés volt az első, még a kórházból is hazaküldtek, érdeklődjünk telefonon... 20 éve , Bajcsy kórház..

A második kettőnél jelen voltam (apás szülés volt). II. sz. SOTE szülészet. Nagyon nagy élmény volt! Feleségemnek is jobb volt, megnyugtatóbb.

Hozzáteszem, én nem undorodom sem a vértől, sem semmitől. Számtalan dolgot éltem meg életem során, nem holmi kocka vagyok, akinek az iroda és a lakás jelenti az univerzumot :-) Neki nem ajánlanám :-)

2013. júl. 4. 19:35
 20/20 anonim ***** válasza:

19-es vagyok ezt elfelejtettem :-)

A diktátor (részlet) 1:07-től szülési jelenet :-DD

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=znx..

2013. júl. 4. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!