Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 38 hetesen nem késő még...

38 hetesen nem késő még szülés felkészítő tanfolyamra elmenni a Kenézyben?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 09:15
 1/4 Orosziné Andi ***** válasza:
Hát szerintem nem, attól függ, hogy érzed magad. Ha jól, akkor menjél el, hátha tanulsz valamit.
2013. jún. 24. 09:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha apás szülést szeretnétek akkor el kell menni mindkettőtöknek. Én 36.hetesen voltam. Szerintem nagyon jó mindent megmutattak amikor beestünk élesben szülni nem érkeztem "idegen" helyre. A legjobb kórház mindennel elégedettek voltunk. A szobák gyönyörűek 2 ágyasak+fürdőszoba na meg légkondi :)ebbe a melegbe nem mindegy!A kaja is finom volt. Ott szülöm a tesót is ha lesz!
2013. jún. 24. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem voltam semmi ilyesmin, mégis meg tudtam szülni könnyedén a lányom.
2013. jún. 24. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem késő,mert jobban megismered a helyet.Az előadások része a szülőszoba látogatás is.A helyismeret fontos,mert nem akkor kell a hellyel,meg a szokásokkal,lehetőségekkel ismerkedned,amikor élesben vagy ott.
2013. jún. 28. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!