Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés felkészítő foglalkozás...

Szülés felkészítő foglalkozás apukáknak?

Figyelt kérdés
A szülészeten ki van írva,hogy azok az apukák mehetnek csak be a szülésre,akik részt vettek ilyen foglalkozáson.Volt már valaki ilyenen?És miből áll?Köszi!
2012. jan. 4. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem írtad hol laktok, de Kecskeméten is így működik. Nem egy nagy dolog, megmutatják a szülőszobát, képeket a szülésről, elmondják a szabályokat, felelnek a kérdésekre.
2012. jan. 4. 11:07
 2/4 A kérdező kommentje:
A hatvani kórházban fogok szülni:)
2012. jan. 4. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hívd fel a szülőszobát, ott lehet felvilágosítást kérni.
2012. jan. 4. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, ilyenről még nem is hallottam, hogy csak az mehet be, aki volt ezen a tanfolyamon. Bár én voltam, meg a párom is, és nagyon is hasznosnak találtuk, de ettől függetlenül is bejöhetett volna. Nálunk a kórházban azt írták ki, hogy "apás csomag szüléshez:2500Ft, itt meg itt lehet venni". Van benne maszk, köpeny...stb. Terveztem, hogy veszek, de mivel 3 héttel hamarabb jött a pindurom, nem vettem, és ettől függetlenül kapott a párom köpenyt, hogy bent lehessen.
2012. jan. 4. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!