Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ugye a pénisz helyezi a...

Ugye a pénisz helyezi a hüvelybe a méhbe a spermát a kisbabát, és ebből kifolyólag lehetséges, hogy fordított helyzetben a szülésnél hogy szintén a pénisz tudna valamit segíteni, hogy könnyebben kijöjjön a baba?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy lehet, hogy ha a gyerekcsinálásnál, a sperma behelyezésnél van valami szerepe a pénisznek, akkor az úgy logikus, ha a szülésnél is van valami szerepe a pénisznek, vagyis, hogy a pénisz mint eszköz esetleg megkönnyítheti a szülést. Például már a szülés előtt a gátmasszázsnál is szerepet lehetne adni a pénisznek és a szülés lefolyása során is esetleg tudna segíteni?

2013. jún. 23. 18:14
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
33%
Remélem ez valami TROLL kérdés... Mert ha komolyan kérdezi a kedves Kérdező, akkor vagy nagyon fiatal, vagy nagyon sötét...
2013. jún. 24. 06:53
 22/33 anonim ***** válasza:
81%
Soha nem röhögtem még ennyit és ennyire főleg egy kérdésen, kérdező te biztos hogy nem szültél még, mert ha szültél volna már ilyen kérdést biztos nem tettél volna fel.
2013. jún. 24. 09:31
 23/33 anonim ***** válasza:
Még ha elképzelem is a röhögő görcs kap el.Szegény kisfiam kérdezi,hogy anya mi a baj,miért sírsz... :):) Nem örültem volna ha szülésnél odajött volna a férjem,hogy drágám jöttem dörgölőzni :):):)Huu nagy az isten állatkertje az egyszer biztos. :)
2013. jún. 24. 10:16
 24/33 anonim ***** válasza:

Az egyetlen amibe a feministák se tudnak belekötni: a szülés a nő dolga, ott hapsinak-pénisznek semmi dolga.

Jobb lett a napom, asszem. Hihetetlen kérdés:)

Jah és a gátmasszáshoz apci felszerelése irtó kicsi:)

2013. jún. 24. 11:44
 25/33 anonim ***** válasza:
én ilyen jókat rég röhögtem,egy-két válasz valami zseniális! :)))))) A kérdés pedig komolytalan!
2013. jún. 24. 12:48
 26/33 anonim ***** válasza:
87%

Öcsém...lőjjetek fejbe...:):) Ilyen nincs vagy legalábbis azt hittem!

Képzelem hány apuka van akinek olyankor amúgy fel is állna...gondolj bele, még azon is stresszelhetnénk, hogy nehogy apát elkapja a szégyenlősség és ne bírjon produkálni:)

2013. jún. 24. 13:29
 27/33 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Eddig ez volt a kedvencem, de vetekszik!!!

2013. jún. 24. 13:36
 28/33 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak, én ezen komolyan elgondolkodtam, és komoly kérdést tettem fel.
2013. jún. 24. 21:27
 29/33 anonim válasza:
11%

Baz.dmeg

te se végezted el a 8.-ot!! :D

azt állítod ,hogy valaki feldugja a farkát a méhbe beleélvez és akkor rögtön baba lesz belőle!?

Vágod mi a zigóta?Az embrionális fejlődésről hallottál már?

Ezt jövőre kérdezd meg a biosztanárodtól talán ő tud segíteni...

2013. jún. 25. 14:30
 30/33 anonim ***** válasza:
Szulesnel sok mindenre vagynek,de hogy egy penisz matasson a seggemnel arra nem,az biztos...
2013. jún. 25. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!