Ugye a pénisz helyezi a hüvelybe a méhbe a spermát a kisbabát, és ebből kifolyólag lehetséges, hogy fordított helyzetben a szülésnél hogy szintén a pénisz tudna valamit segíteni, hogy könnyebben kijöjjön a baba?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy lehet, hogy ha a gyerekcsinálásnál, a sperma behelyezésnél van valami szerepe a pénisznek, akkor az úgy logikus, ha a szülésnél is van valami szerepe a pénisznek, vagyis, hogy a pénisz mint eszköz esetleg megkönnyítheti a szülést. Például már a szülés előtt a gátmasszázsnál is szerepet lehetne adni a pénisznek és a szülés lefolyása során is esetleg tudna segíteni?2013. jún. 23. 18:14
11/33 anonim válasza:
...bekopogtat...hahó itt van apa! Az meg: húzzá innen a redvás...f...-oddal!
De kutatók szerint a spermium a méhszájat puhítja. Szülőágyon apuka adhatja az adagokat :)
....de majd ha szülsz, fogod te azt a péniszt emlegetni, az egyszer biztos!!!!
12/33 anonim válasza:
Bakker én még soha nem röhögtem hangosan a gépe előtt.Most nem bírom abbahagyni áááááááááááááá:)))))))))))))))))))))fáááááááájj , de elképzeltem, na kíváncsi vagyok holnap hányszor néznek hülyének a munkahelyemen mikor eszembe jut. Köszi a kérdést:)))))))))))))
13/33 anonim válasza:
szerintem vajúdás közben a hátad közepére se kívánnád a péniszt.... nemhogy oda be.... áhhhhh Még soha erre nem gondoltam pedig agyalok néha hogy tegyem madj könnyebbé a szülésem.....
14/33 anonim válasza:
És aki egyedül vállal gyereket, annak lehet bérelni kórházi péniszmasszírozót? :DDDDD
15/33 A kérdező kommentje:
De én úgy érzem, hogy ha a kellemes sexnél, a gyerekcsinálásnál jelen volt a pénisz és a női nemiszerv is, akkor a szülésben is részt kell vennie mindkettőnek, vagy legalábbis a szülésre felkészítésben.
2013. jún. 23. 20:42
16/33 anonim válasza:
Szülésindításra valóban jó. De szülés közben, ha a párom odadugta volna, hogy ad egy kis masszázst vele, én tuti felrugom a gyomráig.
17/33 anonim válasza:
ÁHHHÁÁÁÁHHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁ :D:D:D:D:D:D
Én az utolsó válaszolón röhögtem hangosan a gép előtt:D Hát ez jól esett!
18/33 anonim válasza:
Jaj, kis lazításnak felnéztem ide, az államvizsgára tanulás közben, de most nagyon kell röhögnöm.... :D
19/33 anonim válasza:
Ha pedig nincs ott apuka akkor igy is lehetséges a dolog: Nővér,kérem...tolja le a nadrágomat (orvos).
20/33 anonim válasza:
Erről egy buta vicc jut eszembe. "Ha szerencséje van, még le is szopják." Tényleg buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!