Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes szülés? Miért a...

Természetes szülés? Miért a könnyebb út?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem vitát akarok szítani, sem pedig az észt osztani.

Egy valamit nem értek. Miért félnek az ismeretlentől annyira a nők? Onnantól , hogy gyereket szeretnének, megfogan és tudják, hogy szűlni fognak fel tudnak készülni rá ( ha máshogy nem is, de agyban). Senki nem tudja mennyire fog neki fájni, mennyi ideig fog tartani stb. Akkor minek a 9hónapot végig stresszelni, hogy "vajon milyen lesz", fájni fog" ?

Van egy 9 hónapos Kisfiam akit természetes úton szültem. Én annak idején egy sima kontroll vérvételen rosszul lettem. Azt hittem (akkor) hogy a szülésbe kb. tuti belehalok :) És nem így lett. Mikor eljött a pillanat és beléptünk a kórházba minden izgalmam elmúlt és megnyugodtam, tudtam, hogy nemsokára a kezemben foghatom a Kisfiam :)

Itt a GY.K-en rengeteg, de már napi szintű kérdés van, hogy " nem lehet császárt kérni?, XY azt mesélte, hogy sokkal könnyebb, sokkal csodálatosabb stb." .

Ne értsetek félre, nincs ellenemre a császár abban az esetben HA INDOKOLT. Nekem egy Nő sem kevesebb a szememben, mert nem természetes úton szült. Kinek ez, kinek az.

De sosem értettem, hogy miért akar egy Nő magától császárt metszést? Nem gondolnak bele, hogy az egy komoly hasi műtét, ott vágnak izmot, hasfalat mindent?!

Tudom, ilyen eszme futtatás is rengeteg van már itt. De most muszáj volt nekem is megkérdeznem :)

2013. jún. 18. 12:14
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
42%

csak azt mondja meg valaki, ha annyira nem jó az, hogy ezt megteszik az orvosok egy kis mellékesért, akkor hogy van az, hogy nálunk fejlettebb országokban már eljutottak addig, hogy nem jajjveszékelnek, ha meghallják a császárt???

Ott miért dönthet az anya a saját, és a saját gyermekének sorsa felett????

2013. jún. 20. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!