Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan lehet szülésnőt felfoga...

Hogyan lehet szülésnőt felfogadni?

Figyelt kérdés
Mármint mi a menete, hogy kezdjem csak úgy odamegyek bármelyikhez a kinézett kórházban és felkérem.. hogy működik ez? Olyanok írjanak elsősorban akik átestek már az orvos- szülésnő felfogadásán.
2013. jún. 18. 09:16
 1/2 A kérdező kommentje:
*szülésznő bocsi
2013. jún. 18. 09:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia.A szülèsznôt úgy fogadtam fel hogy megkèrdeztem a dokimat hogy ô kivel szeret a legjobban szülèst levezetni,odaadta a szàmàt ès felhìvtam hogy szeretnèm ha vègig kìsèrnè a terhessègem utolsò pàr hetèt,ès a szülèsemet.Ez a 28.hèten volt,32.hèten taliztunk,megmutatta a szülôszobàt,35.hèttôl hozzà jàrok ctg-r a szülôszobàra,tehàt nem kell òràkat vàrnom a terhesgondozòba.

38hkm

2013. jún. 18. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!