Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Elmentél a szülés utáni...

Elmentél a szülés utáni kontrollra?

Figyelt kérdés
Mi történhet ha valaki nem megy vissza? Miért fontos, hogy visszamenjen az anyuka?
2013. jún. 16. 19:54
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
El fogok menni, csak azon parázok, hogy mi van ha nem bírja ki a babám. Mármint van amikor 15 percenként cicire kell raknom. Dokihoz meg nem szívesen vinném magammal. De muszáj lesz visszamennem mert rohadtul görcsölök már 4 napja először azt hittem a mensim fog megjönni de nem jött. Holnap kérek időpontot.
2013. jún. 16. 21:09
 12/26 anonim ***** válasza:
41%

Ha nem ész vissza az a te felelőtlenséged!!!

Nem hülyeségből van a gyermekágyas időszak meg a kontroll!!!Ugyan is akkor tudod meg,hogy teljesen rendbejöttél-e odabent..pláne ha még a méhnyakad is repedt és azt is varrni kellett(mint az én esetemben is),akkor azt csak a vizsgálaton tudod meg,hogy szépen begyógyult-e,mivel magadnak nem látsz be,meg csak akkor tudod meg azt is,hogy szépen összehúzódott-e a méhed!!

Ha magadra ennyire trehány és lusta vagy és magaddal szemben nincs felelősséged,akkor milyen lehetsz a babáddal szemben?!Kicsit vedd már komolyabban a kontrollt.Ha a szülést kibírtad,akkor ettől már igazán nem kell félned.Én kedden megyek vissza,mert most pénteken telt le nekem a 6 hét.

Fiús anyuka

2013. jún. 16. 21:11
 13/26 A kérdező kommentje:
Jesszusom mi a bajod? Bolidokihoz neked sem ártana elmenned:DDD
2013. jún. 16. 21:13
 14/26 anonim ***** válasza:
30%

Ezt a cicire rakást is meg lehet oldani cumisüveggel.

Fejd le a tejedet,és ha éhes lesz,akkor addig megeteted a cumisüvegből vagy esetleg az aki elkísér.

Én viszem magammal a babámat,jön velünk a férjem is és ha éhes lesz míg engem vizsgálnak,akkor megkapja a tejcsit üvegből.Mindenre van megoldás!

Utolsó voltam.

2013. jún. 16. 21:14
 15/26 A kérdező kommentje:

Ja hogy te is most szültél. Nyugodj meg, visszafogok menni. Igyál egy kis teát, polcold fel a lábad még a kisfiad alszik:) Én is lassan fekszem le. Nem lesz semmi gond, fő a nyugalom...

Egyébként nem volt méhnyakrepedés, minden rendbe ment. Nekem hétfőn lesz 5 hetes a fiam.

2013. jún. 16. 21:17
 16/26 A kérdező kommentje:
Sajnos üveget nem fogad el. De írtam is, hogy olyan helyre nem vinném a gyereket. Nálunk nem épp tiszt az SZTK.
2013. jún. 16. 21:18
 17/26 A kérdező kommentje:
Amúgy nem éhes hanem valószínű szomjas ebbe a rohadt melegbe. Csak pár percig szopik aztán elég. Gondolom csak szomjas...
2013. jún. 16. 21:22
 18/26 anonim ***** válasza:
Én visszamentem, nekem nagyon lelkiismeretes orvosom van. Mindent rendben talált, ultrahang is volt. Nem tudom, milyen lehetőségeid vannak, esetleg ha van autótok, menjetek azzal, és amíg vársz és éhes lesz a babád, meg tudod etetni, de nem kell bevinni a rendelőbe. Vagy vigyetek babakocsit, hordozót, és aki veled megy, addig kint valami árnyékos helyen sétál vele. Nem alszik amúgy el, ha megeteted?
2013. jún. 16. 21:24
 19/26 A kérdező kommentje:

Van amikor elalszik, van amikor nem. Bár apuka elég jól ért az alatatáshoz, talán elalszik vele:)

Csak stresszes lesz, de nem baj egyszer kibírjuk:D

2013. jún. 16. 21:27
 20/26 Babeli Zurzavar ***** válasza:
probald meg nem ereztetni Vele a paradat, mert har atragad:-) addig tegyetek cicimentes probaidoket Apaval nelkuled!
2013. jún. 16. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!