Elmentél a szülés utáni kontrollra?
Ha nem ész vissza az a te felelőtlenséged!!!
Nem hülyeségből van a gyermekágyas időszak meg a kontroll!!!Ugyan is akkor tudod meg,hogy teljesen rendbejöttél-e odabent..pláne ha még a méhnyakad is repedt és azt is varrni kellett(mint az én esetemben is),akkor azt csak a vizsgálaton tudod meg,hogy szépen begyógyult-e,mivel magadnak nem látsz be,meg csak akkor tudod meg azt is,hogy szépen összehúzódott-e a méhed!!
Ha magadra ennyire trehány és lusta vagy és magaddal szemben nincs felelősséged,akkor milyen lehetsz a babáddal szemben?!Kicsit vedd már komolyabban a kontrollt.Ha a szülést kibírtad,akkor ettől már igazán nem kell félned.Én kedden megyek vissza,mert most pénteken telt le nekem a 6 hét.
Fiús anyuka
Ezt a cicire rakást is meg lehet oldani cumisüveggel.
Fejd le a tejedet,és ha éhes lesz,akkor addig megeteted a cumisüvegből vagy esetleg az aki elkísér.
Én viszem magammal a babámat,jön velünk a férjem is és ha éhes lesz míg engem vizsgálnak,akkor megkapja a tejcsit üvegből.Mindenre van megoldás!
Utolsó voltam.
Ja hogy te is most szültél. Nyugodj meg, visszafogok menni. Igyál egy kis teát, polcold fel a lábad még a kisfiad alszik:) Én is lassan fekszem le. Nem lesz semmi gond, fő a nyugalom...
Egyébként nem volt méhnyakrepedés, minden rendbe ment. Nekem hétfőn lesz 5 hetes a fiam.
Van amikor elalszik, van amikor nem. Bár apuka elég jól ért az alatatáshoz, talán elalszik vele:)
Csak stresszes lesz, de nem baj egyszer kibírjuk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!