Elmentél a szülés utáni kontrollra?
Figyelt kérdés
Mi történhet ha valaki nem megy vissza? Miért fontos, hogy visszamenjen az anyuka?2013. jún. 16. 19:54
1/26 anonim válasza:
Én vissza mentem. Vannak akik nem mennek vissza, de Én jobbnak láttam, hogy ellenőrizzen, hogy minden oké-e, pedig simán szültem, vágás-varrás nélkül, alig véreztem, mire kiengedtek a kórházból addigra már alig véreztem. (5 éjszakát voltunk bent)Szerintem bajod nem lesz ha visszamész, nem mondom, hogy akkor lesz ha nem mész vissza, de jobb ha megnéz a doki, hogy minden rendben van-e.
2/26 A kérdező kommentje:
Mit néznek egy ilyen vizsgálaton? Nem fáj?
2013. jún. 16. 19:58
3/26 anonim válasza:
Olyan mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat. Azért fontos, mert megnézi biztosan kiürület e minden.
4/26 anonim válasza:
Elmentem, de mintha ott se lettem volna.
Fölnyúlt kb. 2 mp-re és kész a vizsgálat.
UH se volt.
5/26 Babeli Zurzavar válasza:
epp koltoztunk, 6 het helyett 3 honap mulva mentem,leszamitva a -12000.- Ft-ot, semmi hozadeka nem volt!
6/26 A kérdező kommentje:
Miért kellett fizetned? Aki nem megy el időbe annak perkálni kell?:O
2013. jún. 16. 20:24
7/26 anonim válasza:
A legtöbb kontrollon nem látni a lényeget, mivel jó eséllyel egészségesen gyógyulsz. De én úgy gondolom, hogy ha csak 1% esély is van arra, hogy nem stimmel valami (márpedig nem látunk fel), akkor el kell menni, mert már nem csak magunkért, hanem a gyerek(ek)ért is felelősséggel tartozunk, és neki egészséges édesanyára van szüksége. Tényleg nem egy nagy ügy, sima vizsgálat. A válaszadók egy részének hanyag orvosa van, és nem látják a kontroll lényegét, de én úgy gondolom, hogy igenis van értelme. Nem véletlenül találták ki.
8/26 Babeli Zurzavar válasza:
jajj nem, nehogy felreertsd, csak a koltozes miatt masik dokihoz mentem es sima vizsgalati dijat fizettem!
9/26 A kérdező kommentje:
Értem:) És ha nem megy el valaki akkor lecseszik?
2013. jún. 16. 20:44
10/26 anonim válasza:
Nem cseszik le, milyen alapon tenné ezt bárki? Ez nem a doki érdeke, hanem a tiéd. Ha neked nem fontos, hogy minden rendben legyen az egészségeddel, az nem az orvos baja. De én visszamennék mindenképpen, még akkor is ha nem ismernék személyesen igen erős érvet a vizsgálat mellett - ugyanis a barátnőmnek a 6 hetes kontrollon derült ki egy nagyon csúnya tünetmentes fertőzés, a dokijának csak gyanús lett a helyzet és csinált egy alapos vizsgálatot, így megmenekült a méhe. Ha nem megy el, akkor valószínű soha többet nem lehetett volna gyereke. Ennyit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!