Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 6 hetes kontrollra visszamenné...

6 hetes kontrollra visszamennétek a 60 km-re lévő dokitokhoz?

Figyelt kérdés

Nem helyben szültem, hanem a tőlünk 60 km-re lévő kórházban, annál a dokinál, akinél már korábban két gyermekem is született.

Visszamennétek a 6 hetes kontrollra egy 6 hetes babával, vagy inkább helyben csak az sztk-ba?

Mit tanácsoltok?

2013. máj. 23. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Én sem ahhoz mentem vissza, akinél szültem, pedig nekem csak 25 km-t kellett volna utazni.

Vidéki vagyok, havonta jön a védőnőhöz tanácsadásra nőgyógyász és nálam ez pont egybeesett a 6 hetes kontrollal és elmentem oda.

Viszont a fiamat rábíztam a nagymamára, őt nem vittem magammal.:)

Szerintem ha nem ragaszkodsz ahhoz az orvoshoz, akkor elég, ha az SZTK-ba mész.

2013. máj. 23. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy lásson orvos. Teljesen mindegy, szerintem, hogy ki. 6 hetes babádra nem tud vigyázni valaki, amíg elmész orvoshoz? Nem vinném váróba, túl pici hozzá, én félnék, hogy elkap valamit (de én elég parás vagyok amúgy is). De 60km-re biztosan nem utaznék vele.
2013. máj. 24. 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Végül hogyan döntöttél?

Én most töltöttem a 6 hetet és elmegyek a tőlünk 60 km-re lévő kórházba a kontrollra a két gyermekemmel és a férjemmel.

2013. júl. 11. 16:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Még nem mentem vissza... Tudom.... Már igencsak ideje volna... Talán majd most jövő héten vagy utána sikerül. De vissza, a saját dokimhoz, 60 km-re tőlünk.
2013. júl. 13. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!