Sürgősségi császárosok! Nektek hogy zajlott az előkészítés?
Szia!
Nekem augusztusban született meg császárral a kisfiam, 17 óra vajúdás után. A pici szívhangja már leesett többször is. Onnantól hogy betoltak a műtőbe, előkészületekkel együtt pontosan 5 perc múlva kint volt a pici fiam:)
7 hetes babó anyukája
Kb. azt tudnám leírni, amit előttem írtak.
Gyors engedély a főorvostól, EDA-ba még egy kis cucc, műtő, onnantól semmi érzés lent. A katétert se nem láttam, se nem éreztem, csak 6 órával műtét után láttam, hogy nocsak, nekem ilyen is van! :D
20-25 perc volt kb. mindenestől.
18 órát vajúdtam előtte.
Ja, és kicsit nagyobb a hegem, mint másoknak. :(
Hú, hát először is életem legszörnyűbb, legbizonytalanabb és legfélelmetesebb élménye volt. Leírhatatlanul rettegtem, hogy baja lesz a babámnak.
Amikor vajúdás közben kiderült, hogy műteni kell, odasereglett orvos, altatós, szülésznő, nővér...félelmetes volt. Nővérke lekapta a fazonomat, megitattak azzal a löttyel, majd betették a katétert (közben hívtam fel sírva a párom,h. jöjjön be), utána toltak is a műtőbe. Még bekötöttek infúziót, lekötözték a kezem és jött a maszk. Onnantól se kép, se hang.
Ez az egész nagyon gyorsan történt, talán 5 perc se volt az előkészítés meg hogy a műtőbe kerültem, de óráknak tűnt.
Én fel sem hívhattam a páromat. Azt mondták, hogy nincs rá idő. Nem voltam magamnál, de arra emlékszem, hogy a szülésznő hívott még 2 nővért, hogy azonnali segítségre van szüksége. Egy borotvált, egy katétert rakott fel, egy pedig bekötötte az infúziót. A sapkát és a lábzsákot is menet közben adták rám.
De a lényeg, mindenkinek egészséges kisbabája született! Legalábbis remélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!