Szülés után Ti milyen tusfürdőt, dezodort használtatok?
Figyelt kérdés
Gondolom aminek nincs erőteljes illata h a babát ne zavarja meg szopizás közben...
31 h km
2013. jún. 13. 21:41
11/20 anonim válasza:
nekem ez eszembe sem jutott,ugyanazt használom mint szülés előtt
12/20 anonim válasza:
Ugyan azokat használtam, mint gyermekvállalás előtt, terhesség alatt. Sőt volt, hogy amikor elfogyott vettem más illatot, hol erősebbet, hol gyengébbet, és semmi baja nem volt a kicsinek, sose lettek se nyugtalanabbak se elutasítóak, mert más lett a szagom a tusfürdő-deó miatt.
Egyedül az aeroszolos dezodort nem bírtam elviselni, azt is a gáz miatt.
Sőt voltam olyan elvetemül, hogy néha a parfüm is befigyelt a kicsik mellett.
13/20 anonim válasza:
Ugyan azt amit előtte, Dove tusfürdőt és Vichy dezodort, soha nem gondoltam rá,hogy le kéne cserélnem. Nem is zavarta, legalábbis nem mutatta jelét :-)
14/20 anonim válasza:
Én a kórházi fertőtlenítő fürdetőt használtam, ami a csapnál volt, gyorsen gyógyult a gátsebem, nem gyulladt be... Vittem sajátot is, de azokban a kritikus napokban az jobb volt.
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor én is maradok a Baba tusfürdőmnél! :-)
2013. jún. 14. 17:13
16/20 anonim válasza:
Én úgy tudom, tilos a dezodor, mert átmegy a tejbe.
17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ezt még nem is hallottam :-\ H tud átmenni a tejbe?!
2013. jún. 14. 21:34
18/20 anonim válasza:
Ugyan azt mint előtte, Baba tusfürdő, Dove dezodor. Parfümöt nem használok. A babát szerintem nem zavarja, a lényeg inkább az szerintem, hogy ne változtass raja egy jó darabig, mindig ugyan azt a márkát/illatot használd, amit elejétől fogva.
19/20 anonim válasza:
Ajándékba kaptam Dove tusfürdőt és ugyanilyen dezodort szülés előtt kb 1 hónappal,így ezek rögtön a kórházi csomagba kerültek előzőleg nem szagoltam meg :D
20/20 anonim válasza:
Én szerintem baba tusfürdőt fogok bevinni, és egy golyós dezodort, vagy stifteset, még nem tudom melyiket. De egyiknek sincsen erős illata. Parfümöt az első időben valószínűleg nem fogok fújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!