Eldobhato bugyi? Hasznos volt szsmotokra? Hany napig hasznaltatok? Vegyek? Ha igen, mennyit? Hany napig hasznaltatok?
Nagyon jó volt, kényelmes, arról nem is beszélve, hogy az eldobhatós bugyit simán ki lehet mosni kézzel.
4 napig használtam a kórházban, otthon már nem.
Én 3 db-os csomagban vettem, a nevét már nem tudom, de a két gyerekemnél más-más márkát vettem, de különbséget nem vettem észre.
Ha hajlandó vagy kimosni, akkor 3 db is elég, persze ez attól függ, mennyi ideig akarsz ilyen bugyit használni.
Érdemes venni, mivel nem drága, így nagyon nem veszítesz vele :)
nekem az eldobhatós hálós bugyi vált be, ami olyan, mint egy passzos férfi boxer. Alá vettem sima olcsó pamutbugyit, viszont az a hálós nagyon jól tartotta a bugyit, betétet is (katéterem is volt, azt is), és a hasam is egy nagyon picit leszorította, így nem volt zavaró, hogy "fityeg" a bőr.
A pontos neve: rugalmas hálós bugyi. Én az Auchan-ben vettem, 5 darab van egy csomagban. Mosható 60°fokon, egy csomag elég belőle. Végig használtam a kórházban, meg itthon is pár napig, ameddig erős volt a vérzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!