Ti használtatok a gátsebre Aloe First sprayt? Használt? Nekem a szülésznő javasolta.39 hkm
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 13:55
1/7 anonim válasza:
Én a kórházban eljártam gátkezelésre,itthon már semmit nem csináltam vele.
2/7 anonim válasza:
Èn semmit nem csináltam vele.
Korházban azt kérték hogy 2 óránként a bidét használjuk, de mivel az csak egy volt a szinten én inkább zuhanyoztam mert az kényelmesebb volt. Itthon is 2-3x zuhanyoztattam egy nap és pikk pakk begyógyult.
3/7 anonim válasza:
Nekem az aranyerem jött ki úgy, hogy mozdulni se tudtam, a gátseb ahhoz képest elhanyagolható kellemetlenség volt.
4/7 anonim válasza:
első babámnál nem tudtam még erről a sprayről, aztán mások annyira dícsérték hogy a második babám születése előtt vettem egyet. Fújtam én mint a fene, zuhanyoztattam is gyakran mégis olyan 10 napig úgy fájt hogy világomról alig tudtam szörnyű volt fekve is ülve is állva is fájt. Nekem azt tudom mondani nem sokat segített.
5/7 anonim válasza:
Én nem használtam. Naponta többször zuhannyal hűsítettem a sebet, tökéletesen megfelelt. Csütörtökön szültem, hétfőn a varratszedés után, este már törökülésben ültem az ágyon, szinte meg sem éreztem, hogy szültem! Nagyon hamar átvészeltem az egészet! :)
6/7 anonim válasza:
Én használtam és nagyon jól tettem :-) Nagyon jót tett, és sokkal hamarabb gyógyult, mint az első szülésnél
7/7 anonim válasza:
Én is használtam és tényleg jó! A kórházban is mondták a nővérek,hogy fújjam,ahányszor tudom,mert segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!