Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után használtatok...

Szülés után használtatok hasleszorító bugyit, fűzőt vagy bármi ilyesmit? Mennyi idő után hatott, ha hatott egyáltalán?

Figyelt kérdés

Császáros leszek és nem akarom hogy csúnya nagy hasam maradjon. Az ilyen dolgok hatásosak? Illetve valamilyen nehezéket amit a hasra tesznek műtét után minden kórházban lehet kérni?

(Sote II-ben leszek én)

2013. febr. 18. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem használtam, pedig 4 kg-al született a fiam, hatalmas pocakom volt, de nem is kellett. Nagyon hamar visszahúzódott a hasam, ami miatt van hasam, az pedig a még pici súlyfelesleg. Zsír van rajta, nem nyúlott a bőr. Nagyon sokat fogytam szülés után, de azért még lenne mit leadni, de én már így is elégedett vagyok.
2013. febr. 18. 19:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is itt voltam császáros, több, mint egy hónapig használtam, de semmit nem ért,és kényelmes sem volt.
2013. febr. 18. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Én három nagy babát szültem (két évente!).mindhárom után használtam hasleszorítót hat hétig.az első kettő után használt,most hiába használtam,nem lett szebb a hasam.
2013. febr. 18. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem 2 császárom volt,előszörre 4330 grammos,tavaly márciusban pedig egy 4050 grammos lánykát sikerült kihordanom.Én is használtam hasleszorítót,meg gumis alakformálót,illetve a műtét után "lesúlyozták" a hasam..Semmit nem ért,azt leszámítva,hogy nagyon kényelmetlennek bizonyult ez a hasleszorító.A hasamban sajnos szétmentek az izmok,nagy súlyú babák után előfordul,most úgy nézek ki,mint egy 20 hetes kismama :-(A doki szerint már nem nagyon fog lejjebb menni,max a sebész tudja majd helyre tenni.Még szeretnénk egy harmadik babát idővel,aztán tuti,hogy meoperáltatom ahasam,mert nagyon zavar..:-(
2013. febr. 19. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten nem ajánlotta sem a nőgyógyászom,aki császározott, sem a szülésznőm! Azt mondták, hogy ezzel csak az izmok "tunyulnak" el, mert nincsenek arra kényszerítve, hogy dolgozzanak. Én az orvosomnak mindent elhiszek, így nem is vettem hasleszorítós fűzőt, pedig már ki is néztem, hogy mit vegyen majd a párom :) pusz 5 kg-val mentem be a kórházba, mínusz 10-zel jöttem ki (komplikációk miatt), és a 6 hetes kontrollra már a régi volt a hasam.

Egy ismerős pedig mai napig állítja, hogy hasleszorító nélkül nem is élt volna, annak köszönhetően tudott csak megmozdulni, stb. Ő teljesen lapos has már, mivel megszállott nem evő és agyon hajtja magát tornával, mindennel.

Ez szerintem alkat kérdése, hogy kinek milyen lesz a hasa császár után, viszont, ha segíteni akarod a szervezeted a felépülésben, akkor nem használsz "segédeszközt", úgy talán gyorsabban rendeződnek a viszonyok odabent :)

2013. febr. 19. 12:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2013. febr. 19. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!