Szülés után használtatok hasleszorító bugyit, fűzőt vagy bármi ilyesmit? Mennyi idő után hatott, ha hatott egyáltalán?
Császáros leszek és nem akarom hogy csúnya nagy hasam maradjon. Az ilyen dolgok hatásosak? Illetve valamilyen nehezéket amit a hasra tesznek műtét után minden kórházban lehet kérni?
(Sote II-ben leszek én)
Nekem kifejezetten nem ajánlotta sem a nőgyógyászom,aki császározott, sem a szülésznőm! Azt mondták, hogy ezzel csak az izmok "tunyulnak" el, mert nincsenek arra kényszerítve, hogy dolgozzanak. Én az orvosomnak mindent elhiszek, így nem is vettem hasleszorítós fűzőt, pedig már ki is néztem, hogy mit vegyen majd a párom :) pusz 5 kg-val mentem be a kórházba, mínusz 10-zel jöttem ki (komplikációk miatt), és a 6 hetes kontrollra már a régi volt a hasam.
Egy ismerős pedig mai napig állítja, hogy hasleszorító nélkül nem is élt volna, annak köszönhetően tudott csak megmozdulni, stb. Ő teljesen lapos has már, mivel megszállott nem evő és agyon hajtja magát tornával, mindennel.
Ez szerintem alkat kérdése, hogy kinek milyen lesz a hasa császár után, viszont, ha segíteni akarod a szervezeted a felépülésben, akkor nem használsz "segédeszközt", úgy talán gyorsabban rendeződnek a viszonyok odabent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!