Szülhetek ma éjjel? Nyákdugó reggel távozott.
Figyelt kérdés
Elmentem az orvosomhoz és még zárt a méhszájam.A babám nagyon mozog máig is. Enyhén néha görcsölget lent a hasam. Derekam nem fáj. Még hány nap lehet hátra, 39 hetes és 4 napos mami.2008. jún. 20. 22:26
2/7 anonim válasza:
szrintem max1-2 nap, de nem kizárt, hogy éjjel... Ügyi legyél!!!! Sok boldogságot a világ legnagyobb CSODÁJÁHOZ!!!!!
Dia-6 hós kislány anyuka
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm arik vagytok! Kicsit izgulok!de végre láthatom a kis fiamat!
2008. jún. 20. 22:38
4/7 anonim válasza:
Szia. Ha rendszeres méhösszehúzódásokat érzel, kb. 10 percesekkel mehetsz intézetbe.Persze kezdődhet magzatvíz elfolyásával vagy szivárgásával. Ebben az esetben azonnal kell menni. Biztosan ügyes leszel!! Legyen kéznél, amit vinned kell. Veled vagyok.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem a lányommal 1 héttel a szülés előtt távozott már a nyákdugó.Én is teljesen zárt voltam akkor.
Most egy ujjnyira volt nyitva 1 hete a méhszáj,de reménykedek.
Drukkolok neked is:)))
Üdv:
39 hetes 3 napos kismama.
6/7 anonim válasza:
Lehet akar ma ejjel, de lehet meg egy het is!
Hallottam peldat mindkettore, remelem, neked az elobbi lesz :)
Sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!