Mikor adjam be a babát a csecsemősökhöz? Ha zuhanyzom persze, de akkor is ha wc-re megyek?
Figyelt kérdés
Ha pl óránként kell cserélnem a betétet elsõ nap, akkor biztos nem jó megoldás az sem.2013. jún. 12. 17:32
11/13 anonim válasza:
Nem adtam le, és a kocsiban sem volt soha. Nem szerette. Mivel pici még, nem nagyon mocorgott el, meg be is volt pólyázva, szóval a kiskocsi-ágy-fal által bezárt háromszögbe tettem mindig. Ketten voltunk egy szobában, ha az egyikünknek dolga volt, mindig megkértük a másikat, hogy legyenszíves nézzen a picire ha valami van.
12/13 anonim válasza:
Hűha, hát az én lányom nem aludt ennyit. Evés után fél órát és kész, már megint ordított. Mondták is a csecsemősök, hogy nagyon sírósbiztos front vagy már most hasfájós..Szóval én is csak akkor tudtam zuhanyozni mikor délelőtt fürdették. Amíg wctem addig a szobatársam fogta, mert ordított szegénykém állandóan. Éjszaka is. 3. nap már sokkal többet aludt akkor én is tudtam már pihanni. Nem minden baba egyforma.Ő egy nagyon izgága, sírós gyerek, vele már a kórházban is extrán nehéz volt.
13/13 anonim válasza:
Én sem adtam be soha, még fürdetni is én fürdettem a csap alatt, mert a csecsemősnél ordított. Mi meg kettecskén szépen elfürcsiztünk. Pedig első baba volt!
Most 31 hetes vagyok és ugyanez lesz, nem adom ki a kezemből. Olyan gyengéden úgysem bánik Vele senki, mint én... :)
A szüléstől ne félj, csodálatos élmény, nem fáj annyira, ahogy most gondolod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!