Mikor adjam be a babát a csecsemősökhöz? Ha zuhanyzom persze, de akkor is ha wc-re megyek?
Én 1. babámnál akkor zuhanyoztam amikor elvitték fürdeni a lányomat.Mikor wc-re mentem akkor a kiskocsiba raktam.Ilyet minden kórházban adnak.Ebben tudod tologatni a babádat.
2. babámat más kórházban szültem.Hiper-szuper baba barát, ami azt jelenti hogy non-stop velem volt a fiam.Ami azt jelenti, hogy fürdeni is én vittem, megvártam és mentünk vissza.Itt mindig a kis kocsival oldottam meg a dolgot.Akár ha ebédelni hívtak, vagy fürödnöm kellett vagy csak wc-re mennem.
Babád úgy is sokat fog aludni hidd el..egy pár perces pisi alatt tuti nem lesz baja!
Nálunk senki nem adta be a babát a szobából.
Mi mind akkor zuhanyoztunk, mikor reggel elvitték őket a szokásos fürdetésre, mérésre.
Ha wc-re kell menned, addig beteszed a kosárba.
Ha nagyon sír meghallod, vagy bekopog neked valamelyik szobatársad.
ÈN egy ágyas szobában voltam : miután megetettem kitoltam az őrzőbe,ès szòltam hogy mist evett,lezuhanyzok ès jövök èrte
Jò volt tudni hogy nyugodtan hajat moshatok,tisztálkodhatok.
Ha pisilnem kellett akkot nyitva hagytam az ajtòt,( külön fürdő-wc van ) gy hallottam ha kellek
Én akkor tusoltam mikor jöttek látogatók,egyébként szobatársammal volt megegyezve hogy figyelünk egymás babáira(neki ikrei voltak).Egyébként nagyon sokat alszanak ilyenkor,egy pisi simán belefér D:
Könnyű szülést neked!
Itt sokan írják, hogy amíg wc-re mész beteszed a kiskocsiba. Nekem szinte végig abban volt! Hiszen ha nem aludt,akkor kivettem megetetni, tisztába tenni, stb. de utána ismét aludt. Akkor meg minek legyen a kezembe, ha alszik?!
Akkor mentem fürdőbe, ha jött a párom, wc-re pedig gond nélkül kisiettem kb félóránként (a katéter kivevése után mindig úgy éreztem, hogy pisilnem kell, meg ugye nagyon sokat kell olyankor inni). Az enyém mondjuk aluszékony volt, kis súllyal és előbb született. Vagy aludt, vagy a párom néha kivette a "bevásárló kocsiból" és a kezébe nézelődött. :) Mondjuk sok babát hallottam, szinte egész nap sírni, szóval ezt sem lehet borítékolni, hogy az első napokban csak alszik-eszik.
Sok sikert, szép szülést, jó babázást! :)
9 hónapos fiúcska anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!