Ha folyamatosan szivárogna a magzatvíz és nem veszi észre az ember, mikor derül ki? Hány nap alatt fogy el? El fogy egyáltalán?
Figyelt kérdés
elnézést a buta kérdésért2008. jún. 20. 13:10
1/6 anonim válasza:
Nem fogyiki el. olyan ütemben nem tud szerintem elfolyni, hogy ne vegyük észre.. bár én is ettől parázok. Azt biztosra tudom, hogy 3 óránként újra cserélődik, szóval el sose fogyik. No meg ha elfolyik egy kicsi mindig csak marad bent.
2/6 anonim válasza:
Ha csak annyira szivarog hogy nem vesszuk eszre nem tud elfogyni hisz ujbol termelodik azonnal..kiderulni akkor tud amikor a doki vizsgal es gondolom csak eszre veszi hogy alami nincs rendben,nyitott..mert maskepp nem kellene hogy szivarogjon..
3/6 anonim válasza:
Szia!
Olyan nincs hogy ne vennéd észre ha szivárogna a magzatvíz, mert az alsóneműdön észre kell hogy vedd, hogy állandóan nedves. Nekem most kezdett el 1 napja szivárogni. Elfogyni nem fog mert ami eltávozik az újratermelődik egészen az igazi magzatvíz távozásig...ami eltarthat hetekig is.
Üdv: 36 hetes kismami
4/6 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak.
akkor ha szivárog a magzatvíz, egyszer el is folyik az összes egyszerre?szóval akár hetekig szivárog, aztán egyszerre elfolyik?
mindenki máshogy jellemzi a magzatvízet, ezért nemtudom, hogy a folyással nem -e leht összetéveszteni.vagy ha elkezd szivárogni, akkkor folyamatosan szivárog?
köszönöm
2008. jún. 20. 17:10
5/6 anonim válasza:
Ha az az érzésed, hogy a magzatvized szivárog akkor hívd fel a dokidat vagy a szülésznődet és menjél be a kórházba ott meg tudják vizsgálni hogy az-e. Ne aggódj én is mentem így be és kiderült csak nagyobb mennyiségű folyás volt, de mindenképpen menjél be mert ha szivárog akkor én úgy tudom hogy egy idő után fertőzés veszélye áll fent a babára nézve hisz meg van repedve a burok.
6/6 anonim válasza:
Észre kell, hogy vegyed, ha szivárog akkor is. Én egy pukkanást éreztem éjszaka, aztán, hogy valami csepeg a combomra. Tudtam, hogy nem pisi, mert azt éreztem volna, ha bepisilek. Aztán amikor odatettem egy betétet (mielőtt elindultunk), akkor az már olyan vizes-véres volt, tehát látszott, hogy itt lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!