Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mihez tudnád hasonlítani a...

Mihez tudnád hasonlítani a szülési fájdalmat?

Figyelt kérdés
Néhányan egy nagyon durva menstruációs görcshöz hasonlítják, de mégis milyen jellegú a fájdalom? Szúr, nyom, görcsöl, nyilal?
2009. okt. 8. 21:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Leginkább görcshöz hasonlítanám.De még mindig "kellemesebb",mint egy epegörcs.Egyébként nagyon sok múlik a kismama önuralmán.Aki hisztizik,az nehezebben szül,mint aki szót fogad a szülésznek,és két fájás közt pihen.
2009. okt. 8. 21:21
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

nekem is görcseim voltak, de nem hasban inkább deréktájon éreztem végig, nagyon kemény, én nem tudom mihez hasonlítani.

bocs, hogy nem segítettem.

de a "közhely" igaz.: a baba mindent feledtett abban a pillanatban!!!

2009. okt. 8. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmihez sem hasonlítható, elképzelhetetlen, de szerencsére elmúlik :))
2009. okt. 8. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is durva derékból jövő görcseim voltak, amik ha jöttek az egész hasam bekeményedett. Az elején a tűrhető fájások még hasonlítanak a mensis görcshöz, de a nagy fájások semmihez nem hasonlíthatóak. Azt könnyű mondani, hogy hallgass a szülésre (egyébként jól teszed majd), de nem mindíg tudod betartani. Én sem tudtam tartani mindíg, mégis 45perc alatt megszülett a kisfiam, azt mondták extra könnyen, pedig első baba. Összesen 8órát vajudtam.Ha ott leszel, az események pörögnek majd úgyis.

5napos baba anyukája

2009. okt. 8. 21:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
leginkább mnesis görcs, csak erősebb és az egész derék-altest belefeszül. ki lehet bírnni, pláne az elején, a végén egyre húzósabb, de minél jobban fáj, annál kevesebb van vissza.
2009. okt. 8. 22:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Fájt a derekam, és furcsán görcsölt. A hasam nem fájt, inkább fura volt, nem találtam még szavakat rá.

A kitolásnál meg a tolófájás nem fáj, csak feszít, mintha görögdinnyét kakilnál.

2009. okt. 8. 22:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
semmihez.a mensis görcseim alig voltak,sose fáj a hasam amikor megvolt,a derekam nem fájt,a joslófájások azok tényleg mensisgörcshöz hasonlítanak,de amikor elindul a szülés,az a fájdalom semmihez.olyat eddig még nem éreztél és nem is fogsz.
2009. okt. 9. 07:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem görcsös volt a fájdalom, inkább olyan mintha szét akarnának szakítani.Jött, jött, és egyszer csak tetőzött, és szépen múlt el.Na mindig azt mondtam hogy csak ne jöjjön mégegyszer.De jött, és az nagyon fájt.De 5 hete szültem, és már most végigcsinálnám mégegyszer, fantasztikus élmény, pláne apával!!

Szép szülést.

2009. okt. 9. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:
58%
Mint a létező legerösebb menstruációs fájdalom, szorozva végtelennel.
2009. okt. 9. 12:30
 10/12 anonim ***** válasza:

én is fel akartam tenni ezt a kérdést csak nálam az a baj hogy mensi szerű görcsim se voltak sose, így végképp nem tudom mire számítsak!

de anyukám és a barátnőim is mndenki azt mondta hogy olyan mint egy citrom méretű lyukon kipréselni egy görögdinnyét :-)

könnyű szülést kívánok

29heteske

2009. okt. 9. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!