Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik másik fájdalomhoz...

Melyik másik fájdalomhoz lehet hasonlítani a szüléskor érzett fájdalmat?

Figyelt kérdés
Aki még nem szült babát annak szavakkal biztos nem lehet elmondani a szülési fájdalom milyenségét, viszont azokhoz a fájdalmakhoz lehet hasonlítani amit már ő is érzett. Te, aki már szültél, melyik fájdalomhoz tudnád hasonlítani?
2010. máj. 28. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem éreztem még csak hasonló fájdalmat sem, mint szülés alatt. Eleinte általában a mensis görcsökhöz hasonlít, csak nálam azok állandóak voltak, a vajúdás alatt meg időről-időre tér vissza és egyre erősödik... De a végén már nem hasonlít semmire csak a szülési fájdalomra :))) Igaz, szerencsére én ritkán vagyok beteg (kopp-kopp!) és a fájdalmat is jól bírom...
2010. máj. 28. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semelyikhez:)De édes fájdalom ez:))
2010. máj. 28. 14:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hasonlít a menzi alatt érezhető fájdalomra. Legalábbis ahogy az elkezdődik. DE: nekem iszonyatosan szokott görcsölni a hasam menzikor. Egyszer az ügyeleten kötöttem ki, vénás görcsoldót adtak. Azt hittem, annál nagyobb fájdalom nincs is a világon. Hát, a szülés ezerszer jobban fájt...
2010. máj. 28. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, mint a menszeszes fájdalom, csak sokkal erősebb, hogy levegőt se kapsz tőle...
2010. máj. 28. 14:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk anno az élettan tanárunk azt mondta, h elméletileg olyan,, mint egy jókora tökönrugás. Először 20 percenként rúgnak, de csak kis óvatosan, aztán sűrűbben és egyre erősebben, a végén már nincs szünet két rugás közt..S mindez mehet kb 24 órán át. Hát egy 3160g-os kislegény megszülése után nem irigylem azokat a férfiakat,akik már éltek át tökönrugást. Komolyan válaszolva nekem is brutálisan görcsös volt a menstruációm, évente legalább 5-6x orvosnál kötöttem ki, a cataflam-b6 vénás injekciót kérdés nélkül adták, de annál ez jóval fájdalmasabb volt.
2010. máj. 28. 15:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Állítólag a vesekő kihajtása is hasonló,bár azom még nem volt:-)

40 hetes km

2010. máj. 28. 16:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Engem nagyon bosszantott, amikor azt olvastam, hogy semmihez sem hasonlítható, de most már tudom, hogy tényleg így van :)

Nekem derékfájós szülésem volt, az jobban fájt mint a hasam. Olyan érzés volt, mintha fel akarna robbanni a keresztcsontom.

Én is a vesekövet hallottam, nekem nem volt. Egyszer volt viszont vastagbélgyulladásom, talán ahhoz volt hasonló a has fájdalma, csak ügye erősebb.

2010. máj. 28. 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
én tudom hasonlItani. olyan,mint amikor felfáztam és már véreset (bocsi) pisiltem. na, az olyan volt, és meg kellett szorozni 1000-rel. :-)
2010. máj. 29. 07:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
menzi fájdalom szorozva10000000-val. nekem még a bokám fájt borzalmasan mintha tépnék le a lábfejem.azóta is szokott,bár ilyet még nem hallottam.
2010. máj. 29. 10:33
 10/10 anonim ***** válasza:
16 hónapos a fiam,de valamiért nem emlékszem a szülési fájdalmaimra.Tudom hogy fájt,de nem tudom felidézni...szerencsés vagyok.
2010. máj. 29. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!