Tudom, hülye kérdés, de mégis. Milyen fájdalomhoz lehetne hasonlítani a teljes intim gyantát?
Figyelt kérdés
Erős szőrzetnél.2009. szept. 20. 19:50
1/3 anonim válasza:
gyantáztasd le a kezedet és megtudod..
2/3 anonim válasza:
úgyértem, először a kezeden próbáld ki. és kicsit még jobban fáj intim területen. de amúgy ki lehet bírni.
3/3 igabcsy válasza:
Mindenkinek más és más a fájdalom küszöb szintje.
Nekem jó kozmetikusom van, és állandóan beszél hozzám, így valamelyest eltereli a figyelmemet, de így is szoktam néha "sziszegni" meg "huhogni".
Nem egy kellemes dolog, viszont györsan túlvagyok rajta. Ezért ki lehet bírni (a szépségért mindent):-)
Hogy mihez lehetne hasonlítani??? Kicsit rosszabb mint amikor a lábadat gyantázzák, mert az intim területen érzékenyebb a bőr.
Én szoktam segíteni a kozmetikusnak kifeszíteni a bőrt. (mivel neki is csak két keze van)
Így a rántáskor kisebb a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!