Van itt aki PCOS-es és már szült?
Figyelt kérdés
Hogy álltak vissza a hormonok szülés után? Mikor jött meg az első menzesz? Mik a tapasztalatok?2013. jún. 8. 14:39
1/4 anonim válasza:
nekem 7 hónappal a szülés után, de én nem csináltam a diétát sajnos így a hormonok is lasabban jöttek helyre később.
2/4 anonim válasza:
Nekem kb. 3 hónappal szülés után megjött 1x, de még szoptattam. Utána amíg szoptattam többet nem. Szoptatás után nagyon szépen beállt 26-28 naposra a ciklusom. Egészen addig amíg a dokim fel nem írt nekem fogamzásgátlót. Na azóta kész katasztrófa. Nincs pé-m magától, progeszteronhiányom is van:-(
Amúgy én a szoptatás után egyből elkezdtem szedni megint a Merckformint.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! 5,5 hónapos a babám, szopizik. Most úgy érzem, hogy rendben vannak a hormonok (szép a bőröm, újra szőke pihéim vannak a fekete szőr helyett), félek, hogy ha vége a szoptatásnak, visszaáll a "rend". A diétát nehezen tartom, és csak hízok...
2013. jún. 8. 18:48
4/4 anonim válasza:
Szia,nekem szoptatás alatt 2x megjött,úgy hogy én elötte nem is menstruáltam,csak gyógyszerrel. Most hagytam abba a szoptatást kiváncsi leszek,hogy mi lesz. Hormonértékek még nem voltak nézve és bevallom nagyon szigorúan nem tartoom a diétát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!