Szülés alatt, mitől állhat fent vér veszteség kockázata?
Figyelt kérdés
Ettől rettegek a legjobban:( h elvèrezhetek:( nyugtassatok meg.2013. jún. 6. 23:02
1/4 anonim válasza:
mitől áll fenn? hát magától a szüléstől. Sokan vesztenek sok vért utána azért szédelegnek, de elvérezni azért nem szoktak manapság már. Emiatt nem kell aggódnod.
2/4 anonim válasza:
teljesen természetes a vérveszteség,nekem pl normál mennyiség volt, még is kaptam utána 2 csomag vért, mert szédelegtem egy napig, nem paráztam hogy baj van, kipihentem és kész. Ne rettegj, bízd a dokidra! Ők látják hogyha nem normális a mennyiség és cselekszenek!!
3/4 anonim válasza:
Nyugi, nekem atonias verzesem volt, és ha a szulesznom nem tenyerel a hasamba és nem ömlik ki egy vodoor vér, lehet nem vagyok itt... Tudják mit kell tenni. Esetemben rohantak az ügyeletes dokiert, és két órán át turkaltak bennem, a friss varratokon át és itattak nagy pamacsokkal a vert... Majdnem vert kaptam, 80AS Hemoglibin szintem volt. :-(:-( rosszabb volt az egész, mint maga a szülés... De tuleltem, minden ők, tapasztaltabb lettem. A babamat reggel kaphattam még, mert megfigyelték éjszaka. Annak örültem, h Ő jól van. :-D nygi, minden oke lesz, erre gondolj. ;-)
4/4 anonim válasza:
Elhúzódó vajúdás, korai, vagy késői lepényleválás, meg még egy csomó minden. De ez nem igazán gyakori jelenség. Meg még ritkább, ha valaki bele is hal. Nagyobb az esélye annak, hogy elüt egy autó, ha átmész a zebrán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!