Vajúdás alatt mi segített? Nekem a kád víz nem, de mást nem volt lehetőségem kipróbálni.
Figyelt kérdés
Pl. a labda jó? Vagy más eszköz ami segít kicsit elviselhetõbbé tenni?2013. jún. 5. 17:53
1/12 A kérdező kommentje:
Még 4 hetem van, jó lenne ha most nem fájna annyira...
2013. jún. 5. 17:56
2/12 anonim válasza:
Nekem csak a labdát volt lehetőségem kipróbálni.
Nagyon nem akartam tágulni, akkor mondták, hogy próbáljam ki,hátha segít. Segített is, kb. 20 percet voltam rajta, 2 ujjnyi tágulással ültem rá, 4 ujjnyival keltem fel.
De sajna így is császár lett a vége.:(
3/12 anonim válasza:
Én közben elmehettem zuhanyozni, fél órán keresztül folyattam magamra a meleg vizet és olyan jó volt... Sajna után mehettem vissza feküdni mert itt semmi más lehetőség nem volt... :(
4/12 anonim válasza:
Labdát próbálhattam ki. Biztosan segített, mert hamar meglett a baba, de nem éreztem egy kicsit sem, hogy kevésbé fájna. Sőt.
5/12 A kérdező kommentje:
Az is jó ha segít a tágulásban :)
2013. jún. 5. 18:25
6/12 anonim válasza:
labda nekem nem segített, viszont nyomás kis masszírozós golyókkal a derekamnál igen. Doki ajánlotta, ezek voltak bent a szülőszobán
7/12 anonim válasza:
Nekem csak a labdát volt lehetőségem kipróbálni,de nagyon jó volt,viszont sajnos nemsokáig lehettem rajta.
8/12 gabszem válasza:
én végig labdán ültem. így is nagyon fájt de valahogy mégis jólesett ott ülni
9/12 anonim válasza:
A függőleges helyzet már eleve jó. Segíti a tágulást, a csípő mozgatása pedig enyhíti a fájdalmat. A fekvés a legrosszabb.
Ez lehet labda, szülőszék, vagy csak egy támaszkodás valahova, a lényeg a gravitáció.
10/12 anonim válasza:
Az elsőnél csak a labda felelt meg, a másodiknál meg csak állva, mászkálva volt jó (a labdáról pár perc után felkeltem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!