Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valakinek szülés után...

Volt valakinek szülés után alvás zavara? Mitől van ez? Meddig tart ez? MI segített?

Figyelt kérdés
4 hónapos kb másfél hónapja nem alszok rendesen.Ő alszik éjszaka csak 5-6kor ébred.Eleinte ugy volt hogy 4 órát tudtam aludni,mert felébredtem és akármit csináltam nem sikerült vissza aludnom.Viszont egyre rosszabb most már csak 2 órákat alszok.Egész nap olyan vagyok mint egy mosott sz.r.Meg idegbeteg is vagyok.Feszt csak ordítok.Próbáltam már a citromfűteát is,a Hova bogyót is,a magneB6-ot is.De semmi nem használt.Mitől alakul ez ki?Meddig tart,örökké fog tartani,vagy elmúlik egyszer?Ha nektek volt meddig tartott?MIt csináltatok?Elfogadtátok?Vagy orvoshoz fordultatok?Az orvos ilyenkor mit csinál?Szopik amúgy.
2013. márc. 31. 12:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Homeopatiát próbálj meg rá! Vény nélkül kapható,és nem árt a babának!
2013. márc. 31. 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban! Teljesen meg tudlak érteni. Lányom 2 hónapos kora óta átaludta az éjszakát, nálam pedig egyre rosszabb lett a helyzet. Nagyon sokszor csak 2 körül bírtam elaludni, és 6 körül kipattant a szemem. Olyan is volt, hogy reggel 5 körül aludtam el ő meg kelt 7-kor és indult a nap. Sajnos én napközben akármilyen fáradt is vagyok, nem bírok aludni.

Nálam ez már a szülés napján, a kórházban elkezdődött, pedig előtte 8-9 órát is bírtam aludni, egyben.

Aki ezt nem éli meg, sajnos nem tudja megérteni, mennyire kegyetlen, amikor már hetek óta nem alszol, fáradt vagy, ideges, nyugtalan.

Most 14 hónapos a lányom, most már vannak időszakok, amikor jobb a helyzet, de havonta van most is 1-1 hét, amikor szinte semmit sem alszok.

Sajnos nálam semmi nem segített. Pedig próbáltam citromfű teát, Sedativ PCt, Hovat, Valerianat, langyos tejet, meleg fürdőt, stb.

Azt figyeltem meg, hogy valószínűleg hormonális oka lehet ennek az alvászavarnak. Mostanában akkoriban jön nálam elő, amikor készül megjönni a menstruációm.

Én azért nem akartam gyógyszert szedni, mert attól hiába alszom éjszaka, nappalra is teljesen kiüt, mintha nem is aludtam volna.

De szerintem ha tartósan fennáll ez a helyzet, akkor menj el orvoshoz, ártani nem árthat. Én nagyon gondolkodom azon, hogy természetgyógyászhoz fordulok ezzel a problémával, ha továbbra is megmarad.

Sajnos már azt kell mondanom, hogy ha 5 órát alszom ébredés nélkül, akkor nagyon jó éjszakám volt:(

2013. márc. 31. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!