5 hónapos fiam elaltatja magát, nálatok is alakult hasonlóképpen?
Nálunk egy hónapja megy ez. Annyira, de annyira boldog vagyok emiatt (is) :)
3 hónapos koráig ringattam, úgy aludt el. Aztán már nagyon fájt a hátam, így letettem, cumi a szájba, simogattam és elaludt. Aztán erről is leszokott, most csak leteszem, berakom a cumit a szájába, megsimogatom, és elalszik 2-3 perc alatt, minden féle hang nélkül. Annyira imádom! :)
4,5 hós kislány anyukája
Nálunk pont fordítva történt. 8 hónapos koráig soha(!) nem kellettem az elalvásaihoz. Majd beütött a szeparációs szorongás, és onnantól kész káosz lett az altatás.
Most 2 éves, mostanság már újra önállóan alszik el.
Sajnos ez még változhat, de nagyon ügyi a kisfiad!!!
ha a hulyeseg es a borzaszto rosszindulat fajna! el van kenyeztetve azert nem alszik kendocskevel??? ejjjj....
kedves kerdezo! nagyon ugyes a babad,elvezd ki az egyedul alvas minden pillanatat:-) es legy Ra nagyon buszke!
4-es vagyok. Miért lettem lepontozva? Amikor még válaszoltam akkor az első válasz nem az volt miint most, hanem valaki írta hogy örüljön a kérdező, így kéne minden babának aki nincs elkényeztetve.... én csak erre reagáltam a válaszommal. Szerintem nincsenek azok a babák sem elkényeztetve akik nem tudnak ennyi idősen egyedül aludni. Azért írtam hogy ez gyerekfüggő.... vagy máshogy gondolod kedves lepontozó?????
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!