Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tagulas 5cm-tol a szules...

Tagulas 5cm-tol a szules vegeig kinek mennyit segitett az orvos?

Figyelt kérdés
Fogadott vagy ugyeletes orvosnal szultetek? Az erdekelne miben jobb a fogadott, es mit nem kapok meg az ugyeletesnel?
2012. dec. 14. 00:09
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Ez attól függ, milyen a fogadott orvosod, vagy milyen ügyeletesorvost fogsz ki.

Lehet hogy semmi különbség nincs, és lehet hogy sok...

2012. dec. 14. 01:38
 2/5 anonim ***** válasza:
dokifüggő teljesen. nekem fogadott volt, a kezdetektől hozzá jártam. 1 ujjnyira voltam tág, mikor szülni hívott, 4 ujjig ő tágított, 4-7 között ment magától. 7-10 között megint a doki, ill. a legvégén a szülésznő, mert már nem bírta nézni a szenvedésemet :) elképzelhetetlen, h mekkora különbség van a női és a férfi kéz között :))) amúgy a dokim lelkiismeretes, rutinos orovs, nagyon szeretem emberileg is, röggtöön megtaláltuk a közös hangot, örülök, h nála született a fiam. közben hazaköltöztünk, ezért ha lesz 2. baba nem biztos, h szülhetem nála.
2012. dec. 14. 08:18
 3/5 anonim ***** válasza:

A tágulásban semennyit nem segített. Az a legjobb, ha magától tágul, minek azt siettetni?

Hármat szültem. Nekem a szülésznő segített gátmasszázzsal kitoláskor, de hogy mikor hány ujjnyira voltam?

Engem szülés közben már nem vizsgálgattak.

Egy vizsgálat volt mindig, amikor beértünk a kórházba, mert már beindult a szülés.

Első gyerekkel ekkor 4 ujjnyira voltam, másodikkal kettőre, harmadikkal egyre.

2012. dec. 14. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:

a fogadott orvos sem bánhatott volna velem jobban mint akinél ügyeletben szültem.

igaz nekem indított szülés volt mert nem akart előjönni a baba de nem siettünk.egyik reggel bementem felrakta ezt a prosztinos méhszájérlelő kúpot,és vártunk aminek az eredménye csak másnap reggelre lett meg :)

de nem kínzott a kézzel tágítással,ment minden a maga útján.

2012. dec. 14. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
A tágulásban nem segítettek.Pillanatok alatt kitágultam.Amikor bemenetem majdnem hazaküldtek hogy nem szülök :D ez volt hajnal 3-kor,sétálgattam és 5-re eltűnt a méhszáj.
2012. dec. 14. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!