Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Stedatif-pc fogzásra jó?...

Stedatif-pc fogzásra jó? éjjel elég sokat felsír15 hónapos kisfiam, ezért szeretném kipróbálni? Másnál mi segített?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Sedatif nyugtalanságra, alvásra van. Fogzásra a Pulsatillát vagy a Chamomillát szokták adni én így tudom. Vagy van még esetleg a Viburcol kúp.
2011. jan. 11. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
az én babám kisebb, de neki a Dologél segített fogzáskor. gyógynövényes!
2011. jan. 11. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
a kitörés előtti 3-4 nap szokott durva lenni. olyankor nem használ sem a dologél, sem a dentinox, sem a nurofen. a viburcol viszont jónak bizonyult. a sedativ is jó, egy barátnőmnél azt használt, de nekik éjjel milliószor ébredt a gyerek amúgy is, hát még, amikor jött a foga. kúraszerűen adta neki pár hétig, nem tudom pontosan hogyan, és utána nem ovltak többé gondjai, sem foggal, sem alvással.
2011. jan. 11. 10:35
 4/5 A kérdező kommentje:
15hónaposnak lehet adni?stedatif-pc -t?
2011. jan. 11. 15:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, én már adtam kb 4 hónapos korában is...
2011. jan. 11. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!