Nem járok kismamatornára, se kismama jógára. Van aki ezek nélkül is tudodd fegyelmezetten, JÓL szülni? Vagy kihagyhatatlan? Menjek, ha tudok feltétlen, mert anélkül nem fogok tudni könnyen szülni?
#7 -es válaszolónak
Köszönöm szépen, gondolom, hogy a jóga csak hasznos lehet, de pont ebben a kismama jógában, meg tornában pont az taszít amit leírtál: "Furán jön ki, hogy párszor gyakorolni is kell mindenki előtt esetleg vagy párban, de még magadban otthon is fura. "
Ezt az egész várandósságot, én egy maximálisan privát , intim területnek érzem. S nagyon taszít az össznépi, közös , bármiféle ilyen-olyan "lélegezzünk együtt ahogy szülésnél" etc... Szal én ezért nem is nagyon erőltettem meg magam, s szeretném magam megoldani. Képtelen lennék ellazulni, elengedni magam több ember előtt. Szóval ezek nem nekem valóak.. :) AZt "programozom " magamban, hogy fegyelmezett leszek, és arra figyelek majd, hogy mindenkinek jó legyen. Mármint a babának is , meg nekem is.
U.i: Az, hogy mi a trendi a legkevésbé sem érdekelt soha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!