Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek tervezett császárja...

Riaokkk kérdése:

Akinek tervezett császárja volt mennyi idővel előtte kellett befeküdnie? Melyik érzéstelenítési formát választotta?

Figyelt kérdés
Akinek van ilyen tapasztalata , története azoknak válaszát várom!

2013. jún. 1. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:
első sürgősségi császár volt, altattak. 40+5 napra született a lányom. Másodjára programozott császár volt, kiírás előtt 2 nappal fektettek be, másnap meg is született a fiam :-) nem volt altatás, gerincbe kaptam érzéstelenítőt, végigkövettem mindent! :-) lehet, hogy hagyta volna még a doki, de szabira ment, így ezért "sürgette". Most vagyok 36 hetes, még nem beszéltünk erről, bár általában a 3. babát a 38. hétnél tovább nem hagyják császár esetében.
2013. jún. 1. 11:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Első nekem is sürgősségi császár volt, ezért rá 2,5 évre a 2. programozott. 38. hétre beszéltük le, előtte 3 nappal fektetett be az orvosom. Spinális érzéstelenítőt kaptam. Most lesz a 3. császárom, legkésőbb a 38. héten.
2013. jún. 1. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!