Választotta valaki a dr. Rose klinikát?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?2013. jan. 9. 16:52
1/2 anonim válasza:
Szia! Bar nem szemelyes tapasztalat, azert hatha segit.
Baratnom szult ott, oda jart elotte terhesgondozasra is. Mindennel teljesen meg volt elegedve, igaz hogy megkerik az arat, de azt mondta olyan volt mint egy luxusszalloda. En is lattam a "kortermeket"....hat nem egy Janos korhaz, az biztos :D
Dr Illanitz Elemer volt a dokija, en is voltam nala egyszer rakszuresen (anyukam hozza jar, egyszer elvitt, ekkor lattam a szobakat is), es eleg nagy a kulonbseg az sztk meg akozott ahol/ahogy o vizsgalt. Szoval ha meg tudod fizetni, akkor erdemes.
Azt azert hozza kell tenni, hogy ha neadjisten barmi komplikacio van, azonnal visznek a MAVba vagy a Baross utcaba. De sima szulest es sima csaszart siman levezet:D
2/2 anonim válasza:
Szerintem a Telik jobb,mint a Rose!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!