A Debreceni Kenézyből tényleg csak pòlyában hozhatod ki a babát bébihordozòban nem?
:)))
Nem tudom, hogy valóban így lenne-e, de gondolj bele, mit csinálnak ha belerakod a hordozóba? Nem engednek ki? :)
Autóban bébihordozóban lehet csak utaztatni a babát, szóval úgyis muszáj beleraknod, gondolom nem gyalog mentek haza...
Egyébként én nem ott szültem, de hozzánk a kutya nem szólt, mikor eljöttünk. Megkaptuk a papírokat, hogy jöhetünk, felöltöztünk, kisétáltunk...hordozóban természetesen...
Engem nem igazán érdekelne, az sem, ha így van, nem vennék csak ezért egy pólyát, mert szerintem teljesen fölösleges...
Én ott szültem idén.Simán csak bébihordozóba tettük,és úgy hoztuk haza.A kutya nem szólt ránk.Sőt,még a csecsemős nővér tette nekünk bele a hordozóba,miután felöltöztette.
Nem szólt egy szót se,hogy gond lenne.
Ezt a legendát én is hallottam a Kenézyről. Szetintem egyesek csak azért tartották meg ezt a szokást, mert régen a pólyába kellett tenni a pénzt a csecsemősöknek, hogy szépen felöltöztessék.
Én a klinikán szültem, de az biztos, hogy itt mindenki azt csinál a gyerekkel amit akar és úgy öltözteti, ahogy tanulta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!