Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Debreceni Klinika Szülészetét...

Debreceni Klinika Szülészetét mikor kezdik el felújítani, és ha valaki a felújítás alatt fog szülni az mit von maga után?

Figyelt kérdés

Láttam egy riportot, miszerint már márciusban kiírták a közbeszerzést a felújításra és elviekben szeptember 1-jére készen is lesz..

Na most az a helyzet, hogy én augusztus 2-re vagyok kiírva és nem szeretnék nagyon rossz körülmények között szülni, mármint a felújítás miatt...

Akkor ha pont beleesek, akkor inkább a Kenézy-t választom, de fontos lenne tudni, hogy mikor kezdik el egyáltalán...

Ha valaki tudja, vagy hallott valamit kérem írja le!

2013. máj. 11. 10:03
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Esetleg ott dolgozók biztos tudnak valamit a felújításról... nem szeretnék 20 nővel egy szobában szülni... úgy hogy apa se tudjon bejönni, akkor inkább tényleg a Kenézy..
2013. máj. 11. 10:05
 2/24 A kérdező kommentje:

[link]

Akit érdekel esetleg... bár úgy látom, a kutyát se...

2013. máj. 11. 11:40
 3/24 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudom a választ, de ilyenkor szakaszosan újítanak fel, vagy áthelyezik a szülészetet másik épületbe, nem kell megijedni szerintem biztosítani fogják a körülményeket. Én a klinikán szültem, nem voltam teljesen elégedett a nővérekkel főleg, ha lesz még egy gyerekem a Kenézy-t választom..
2013. máj. 11. 12:08
 4/24 A kérdező kommentje:
Én mindenképp a Klinikát akartam választani, mert van ismerősöm is és ez nekem sokat jelentene... de ha a körülmények nem lesznek adottak akkor inkább lemondok erről...
2013. máj. 11. 12:15
 5/24 anonim ***** válasza:

most komolyan..3 napot nem ki lehet bírni?????

most komolyan csoda palotában óhajtanak egyes anyukák szülni és selyemlepedőn?

2013. máj. 11. 12:56
 6/24 A kérdező kommentje:

Közel sem arról van szó, hogy selyem lepedőn szeretnék szülni, de ajánlom figyelmedbe a következő cikket:

[link]

Nem szeretnék "sátorban" szülni, porban, zajban... ha lehet... és szeretném ha apa is ott lehetne ez szerintem nem olyan nagy gond!

2013. máj. 11. 13:05
 7/24 A kérdező kommentje:
Egyébként nem is értem az ilyen reakciót... direkt írtam, hogy: "nem szeretnék nagyon rossz körülmények között szülni, mármint a felújítás miatt... " konkrétan a felújítással járó dolgokra gondoltam... de úgy látom nem sikerült felfogni...
2013. máj. 11. 13:44
 8/24 anonim ***** válasza:

ne aggódj már ezen.biztos nem fognak kitenni téged ennek.

mellesleg ezt a cikket én is olvastam anno.

én 6 hónapja szültem a klinikán és semmi hátrányom nem származott abból hogy függönnyel voltam elválasztva.

rendesen odafigyeltek rám,osztályon is,és a csecsemősök ha tudsz szoptatni,nem fognak csúnyán bánni veled,meg egyébként sem.,mellesleg a szülőszobáról,és az osztályról is elküldtek már egy két dolgozót akik nem igazán voltak odavalók úgyhogy a legtöbbje kedves.

lehet hogy átköltöztetik a szülészetet,de biztos nem por és hamu közepette fognak szülni az anyukák, pláne a cikk után vigyáznak ők a hírnevükre.

2013. máj. 11. 14:37
 9/24 anonim ***** válasza:

azt kihagytam hogy az első babám is itt született 3 éve.

na akkor nekem is lett volna kifogásolni valóm sok mindenre, de befogtam mert a babám volt a legfontosabb,vele jól bántak 3 nap múlva meg jöttünk is haza.

sokan múlik milyen gárdát fog ki az ember!

2013. máj. 11. 14:39
 10/24 anonim ***** válasza:
Csak is a klínika. A csecsemős nővérek taplók arra számíts.
2013. máj. 13. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!