Debreceni Klinika Szülészetét mikor kezdik el felújítani, és ha valaki a felújítás alatt fog szülni az mit von maga után?
Láttam egy riportot, miszerint már márciusban kiírták a közbeszerzést a felújításra és elviekben szeptember 1-jére készen is lesz..
Na most az a helyzet, hogy én augusztus 2-re vagyok kiírva és nem szeretnék nagyon rossz körülmények között szülni, mármint a felújítás miatt...
Akkor ha pont beleesek, akkor inkább a Kenézy-t választom, de fontos lenne tudni, hogy mikor kezdik el egyáltalán...
Ha valaki tudja, vagy hallott valamit kérem írja le!
most komolyan..3 napot nem ki lehet bírni?????
most komolyan csoda palotában óhajtanak egyes anyukák szülni és selyemlepedőn?
Közel sem arról van szó, hogy selyem lepedőn szeretnék szülni, de ajánlom figyelmedbe a következő cikket:
Nem szeretnék "sátorban" szülni, porban, zajban... ha lehet... és szeretném ha apa is ott lehetne ez szerintem nem olyan nagy gond!
ne aggódj már ezen.biztos nem fognak kitenni téged ennek.
mellesleg ezt a cikket én is olvastam anno.
én 6 hónapja szültem a klinikán és semmi hátrányom nem származott abból hogy függönnyel voltam elválasztva.
rendesen odafigyeltek rám,osztályon is,és a csecsemősök ha tudsz szoptatni,nem fognak csúnyán bánni veled,meg egyébként sem.,mellesleg a szülőszobáról,és az osztályról is elküldtek már egy két dolgozót akik nem igazán voltak odavalók úgyhogy a legtöbbje kedves.
lehet hogy átköltöztetik a szülészetet,de biztos nem por és hamu közepette fognak szülni az anyukák, pláne a cikk után vigyáznak ők a hírnevükre.
azt kihagytam hogy az első babám is itt született 3 éve.
na akkor nekem is lett volna kifogásolni valóm sok mindenre, de befogtam mert a babám volt a legfontosabb,vele jól bántak 3 nap múlva meg jöttünk is haza.
sokan múlik milyen gárdát fog ki az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!