Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Debreceni Klinika Szülészetét...

Debreceni Klinika Szülészetét mikor kezdik el felújítani, és ha valaki a felújítás alatt fog szülni az mit von maga után?

Figyelt kérdés

Láttam egy riportot, miszerint már márciusban kiírták a közbeszerzést a felújításra és elviekben szeptember 1-jére készen is lesz..

Na most az a helyzet, hogy én augusztus 2-re vagyok kiírva és nem szeretnék nagyon rossz körülmények között szülni, mármint a felújítás miatt...

Akkor ha pont beleesek, akkor inkább a Kenézy-t választom, de fontos lenne tudni, hogy mikor kezdik el egyáltalán...

Ha valaki tudja, vagy hallott valamit kérem írja le!

2013. máj. 11. 10:03
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Cintia.. bocsánat... egy hatalmas darab "kedves" nővér!! Messziről kerüljétek!
2013. máj. 27. 12:12
 22/24 anonim válasza:

A felújítás elkezdődött, kb 4 hónapig tart majd, voltunk az ideiglenes szülőszobán, ahol tájékoztatást kaptunk egy szülésznőtől.

-Sajnos nem tudják garantálni, hogy apuka biztos bennt lehet vajúdásnál, és szülésnél, csak lepedők választják el a kismamákat, nincs fakk

- WC hiányában az előkészített, és vajúdó kismamáknak a 2.emeleti folyósóra kellett kijárni, a nőgyógyászatra látogatók, várakozók, arra járók között

-mivel a szobák egy részét is felújítják, így több embert pakolnak össze szülés után.

...a többit, amin még meglepődtünk privátban.

Mindenesetre amiket a születés hetén ígértek, mutattak, azt elfelejthetjük....

2013. máj. 28. 17:09
 23/24 A kérdező kommentje:
Küldtem neked privát üzenetet, nem tudom megérkezett-e, de kérlek küldd el a többit is priviben, nagyon kíváncsi vagyok! :)
2013. máj. 29. 09:29
 24/24 A kérdező kommentje:
Kedves Andaluzia! Ha privátban le merted nekem írni, hogy nyomorék vagyok akkor legyen merszed ide kiírni hogy miért is lennék az??? mert erre választ nem kaptam!
2013. dec. 26. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!