Debreceni Klinika Szülészetét mikor kezdik el felújítani, és ha valaki a felújítás alatt fog szülni az mit von maga után?
Láttam egy riportot, miszerint már márciusban kiírták a közbeszerzést a felújításra és elviekben szeptember 1-jére készen is lesz..
Na most az a helyzet, hogy én augusztus 2-re vagyok kiírva és nem szeretnék nagyon rossz körülmények között szülni, mármint a felújítás miatt...
Akkor ha pont beleesek, akkor inkább a Kenézy-t választom, de fontos lenne tudni, hogy mikor kezdik el egyáltalán...
Ha valaki tudja, vagy hallott valamit kérem írja le!
A felújítás elkezdődött, kb 4 hónapig tart majd, voltunk az ideiglenes szülőszobán, ahol tájékoztatást kaptunk egy szülésznőtől.
-Sajnos nem tudják garantálni, hogy apuka biztos bennt lehet vajúdásnál, és szülésnél, csak lepedők választják el a kismamákat, nincs fakk
- WC hiányában az előkészített, és vajúdó kismamáknak a 2.emeleti folyósóra kellett kijárni, a nőgyógyászatra látogatók, várakozók, arra járók között
-mivel a szobák egy részét is felújítják, így több embert pakolnak össze szülés után.
...a többit, amin még meglepődtünk privátban.
Mindenesetre amiket a születés hetén ígértek, mutattak, azt elfelejthetjük....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!