Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudnátok írni a debreceni...

Tudnátok írni a debreceni Kenézy Kórház szülészetéről? Minden érdekelne. Legfőképp akik most 2013-ban szültek ott.

Figyelt kérdés
Mit adnak? Mit nem? Milyen az ellátás stb..stb.:)

2013. máj. 16. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én idén Januárban szültem ott.Csak pozitív dolgokat tudok róla írni.Nekem fogadott orvosom volt.Minden nagyon gördülékenyen ment.Szülésznőt nem fogadtam,de aki éppen ott volt,az is nagyon kedves volt,és segítőkész.Első babám,ugyhogy semmit se tudtam jóformán,de ő sokat segített.

Én kaptam,kértem EDA-t.Nagyon profin szúrták be.Észre sem vettem.A hatása tökéletes volt.Nem is éreztem a fájdalmakat.Tökéletes ellátásban részesültem egy nagyon szakszerű gárdával.Apás szülésem volt.Végig bent volt a párom,ő vágta el a köldökzsinórt is.Majd lekerültem a szülőszobára,azt teljesen felújították,olyan mint egy szálloda.Nagyon szép és igényes lett.Van pár egy ágyas szoba,de a legtöbb két ágyas.Gyönyörű fürdőszoba,wc,zuhanyzó tartozik hozzá.

A csecsemősök közt volt ilyen is,olyan is.3 napot töltöttem bent,de negatív élmény nem ért.A babának is adtak mindent.Nekem semmit se kellett bevinnem neki.

Mi is kaptunk ott hálóinget,bár én 2. nap már a sajátomat vettem fel.Röviden ennyi.

Ha van még kérdésed,írhatsz nyugodtan privátban is! :)

2013. máj. 16. 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocsi,nem szülőszobára kerültem le,hanem a gyermekágyas részre. :D
2013. máj. 16. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
biztos azért ment az anyukának minden simán mivel fogadott orvosa volt,,kiváncsi vagyok milyen bánásmódot kapott volna ha nincs.
2013. máj. 16. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

1-es vagyok.

Igen,lehet azért ment minden ilyen könnyen.

De ezt más is megteheti,hogy fogadjon orvost magának.

Mindenkinek szive joga erről dönteni.Mivel első baba volt,nyugodtabb voltam így,hogy az orvosom biztos mellettem lesz.

2013. máj. 16. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem volt fogadott orvosom, de ugyanolyan ellátásban és bánásmódban részesültem én is, mint az első hozzászóló. 3 ágyas szobába kerültem, ahol volt zuhanyzó és wc is. Minden szuper volt, bár nincs összehasonlítási alapom más szülészettel. Csak ajánlani tudom!
2013. máj. 21. 07:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szülésfelkészítő nyilt napon voltam ott 2 hete! Ha kérdésed van írj privit!
2013. máj. 21. 13:45
 7/7 Répási Csilla0622 ***** válasza:
Március 15-én szültem ott nem volt orvosom, mégis nagyon jol bántak velem és a babával. A gyermekágyas osztály tényleg olyan mint egy szálloda. Baba bent van reggel 9től majdnem este 10-ig. Ha kéred mindenben segitenek. Kaja komolyan mondom nagyon finom volt. A babának jo ha van bent popsitörlő + krém , bár a csomagokban van amit bent kapsz de azért jo ha van. Ha kérdésed van irj :)
2013. máj. 21. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!