Tudnátok írni a debreceni Kenézy Kórház szülészetéről? Minden érdekelne. Legfőképp akik most 2013-ban szültek ott.
Szia!
Én idén Januárban szültem ott.Csak pozitív dolgokat tudok róla írni.Nekem fogadott orvosom volt.Minden nagyon gördülékenyen ment.Szülésznőt nem fogadtam,de aki éppen ott volt,az is nagyon kedves volt,és segítőkész.Első babám,ugyhogy semmit se tudtam jóformán,de ő sokat segített.
Én kaptam,kértem EDA-t.Nagyon profin szúrták be.Észre sem vettem.A hatása tökéletes volt.Nem is éreztem a fájdalmakat.Tökéletes ellátásban részesültem egy nagyon szakszerű gárdával.Apás szülésem volt.Végig bent volt a párom,ő vágta el a köldökzsinórt is.Majd lekerültem a szülőszobára,azt teljesen felújították,olyan mint egy szálloda.Nagyon szép és igényes lett.Van pár egy ágyas szoba,de a legtöbb két ágyas.Gyönyörű fürdőszoba,wc,zuhanyzó tartozik hozzá.
A csecsemősök közt volt ilyen is,olyan is.3 napot töltöttem bent,de negatív élmény nem ért.A babának is adtak mindent.Nekem semmit se kellett bevinnem neki.
Mi is kaptunk ott hálóinget,bár én 2. nap már a sajátomat vettem fel.Röviden ennyi.
Ha van még kérdésed,írhatsz nyugodtan privátban is! :)
1-es vagyok.
Igen,lehet azért ment minden ilyen könnyen.
De ezt más is megteheti,hogy fogadjon orvost magának.
Mindenkinek szive joga erről dönteni.Mivel első baba volt,nyugodtabb voltam így,hogy az orvosom biztos mellettem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!