Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek a Péterfy...

Mi a véleményetek a Péterfy szülészetéről?

Figyelt kérdés
Elsősorban azok válaszát várom, akik mostanában szültek ott! Nekem nincs fogadott orvosom.

2013. ápr. 22. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi gond nem volt. Szülési tervet azért vigyél és nyomd a szülésznő kezébe (én ezt már bánom, hogy nem tettem).
2013. ápr. 22. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Szia! Én idén februárban szültem ott, fogadott orvos nélkül mindenki nagyon kedves és felkészült volt.Császármetszés lett a vége, amitől kicsit megijedtem de nagyon profik voltak... Alapítványi szobát kértem ezt nagyon nem bántam meg mivel így saját fürdőnk volt a szobatársammal..Nekem a csecsemősök is sokat segítettek illetve a szoptatási tanácsadó is hasznos volt..

Ja még egy dolog a férjem végig velem volt császárnál is ő kapta a picinket meg...(állítólag nem mindenhol lehet)

2013. ápr. 23. 08:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Én is úgy tudom, hogy császár szempontjából ez egy kivételes kórház. :) Remélem, hogy nekem nem lesz rá szükségem. Nagyon megnyugtató, hogy ilyen sok a jó tapasztalat. A párommal járunk a BABAVÁRÓ programra, szerintem nagyon hasznos dolgokat lehet megtudni. A szülési terven még gondolkodom, de lehet, hogy írok egyet. :)

Várom a többi véleményt! :)

2013. ápr. 23. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia :) ha nappal szülsz talán szerencséd lesz,de ha éjjel, a kutya sem fog rád figyelni. A csecsemősök pedig bunkók. :((
2013. jún. 11. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!