Margit kórház szülészetéről tapasztalatok fogadott, ügyeletes orvosnál?
Szerintem, most már felesleges fogadnod dokit. Én kétszer szültem ott, az elsőt ügyeletesnél, nagyon kedves volt a szülésznő és a doki is.
Én meg voltam elégedve a kórházzal nagyon, sok sikert Neked is!
Én az első babámat szültem ott, ügyeleten..Hát ne sok pozitív dolgot tudok neked mondani.Pénzéhesek na..nekem meg az nem volt..de még így is lehúztak rólam 10ezer forintot az EDA-ra, addig azt hangoztatták, hogy nincs a szülészeten olyan orvos aki beadja, de persze ha segítünk egy kicsit akkor lesz.Hát lett..és befizettem még vagy 3 kismamát is, mert egyből végig lőtte az összes vajúdó nőt utánam a szülészeten.Szülés után, a szülőágyon kellett töltenem az éjszakát..hát nem volt kellemes.
A csecsemős osztály, a csecsemős nővérekkel együtt egy botrány.Nem tájékoztatnak rendesen.1. nap le lettem tolva hogy nem vittem délután a babámat fürdeni, következő nap toltam volna be délután erre néztek, hogy mit keresek ott, és visszaküldtek.A szoptatásban szinte semmit nem segítettek.1szer bejött egy csecsemős, szenvedett 3 percet, hogy a lányom bekapja a cicim, aztán szó nélkül ott hagyott.A babákat cukros vízzel tömik, meg tápszerrel.
Az Isten mentsen meg attól a kórháztól komolyan.
2 babámat az István kórházban szültem.Ehhez képest egy álom volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!