Felkerült párommal köztünk hogy vállalhatnánk gyereket. De én nagyon félek ettől az egésztől. Utána néztem és találtam olyat hogy a vízben szülés a leg"kevésbé" fájdalmas. Ez igaz? Nektek milyen volt? Nagyon fájt? Van valami könnyebb módszer?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 18:56
11/11 anonim válasza:
Miért kell riogatni bárkit is ezzel a csövek lógnak ki belőled sztorival? Én magam császáros vagyok, mint írtam, de nem minden császárost tűzdelnek tele, ne olyan vetítsen már, akinek nem volt benne része.
Nem hinném, hogy baj van az emeleten :) attól, hogy az első szülésem császár volt és mindennel elégedett voltam. Én igenis félek ezek után a természetes szüléstől, mert az ismeretlen ez pedig tudom milyen és nem volt rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!